Canon i-SENSYS LBP151dw pisač štedi prostor i vrijeme u malim uredima

Fotografija članka: Canon i-SENSYS LBP151dw pisač štedi prostor i vrijeme u malim uredima

Novi crno-bijeli laserski pisač, Canon i-SENSYS LBP151dw, namijenjen je odgovaranju na izazove ispisa malih radnih grupa kojima nedostaje prostora te nudi poboljšane mogućnosti povezivanja i produktivnost u modernom i kompaktnom dizajnu.

Oglas

Pisač je namijenjen malim uredima uključujući banke, recepcije i maloprodajne trgovine, a podržava standard PCL5e/6 radi veće fleksibilnosti prilikom mrežne integracije. Radi lakše instalacije, uređaj je dovoljno malen da stane na stol recepcije ili čekaonici, nudeći jednostavno i pouzdano rješenje za okruženja u kojima se provode uslužne djelatnosti.

Zahvaljujući ugrađenoj mogućnosti povezivanja putem Wi-Fija i brojnim značajkama ispisa u pokretu, uređaj  LBP151dw optimizira mobilne radne mogućnosti malih ureda. Da bi se povećala produktivnost, uređaji sa sustavima iOS i Android mogu koristiti besplatnu Canonovu aplikaciju PRINT Business koja omogućuje ispis dokumenata, prezentacija i slika u pokretu s mobilnih uređaja. Uz dodatnu podršku za Google Cloud Print i servis za ispis Mopria za korisnike sustava Android LBP151dw nudi doista optimizirano iskustvo za ispis u pokretu.

S brzinama do 27 stranica po minuti i automatskim dvostranim ispisom LBP151dw je savršeno rješenje za tvrtke koje žele uštedjeti vrijeme koje se troši na uredske poslove. Canonove tehnologije Quick First-Print omogućuju ispis dokumenata za nekoliko sekundi čak i iz načina mirovanja, što tvrtkama omogućuje da se usredotoče na svakodnevne prioritete.

Pisač Canon i-SENSYS LBP151dw bit će dostupan u Europi od travnja 2016. godine.

Canon i-SENSYS LBP151dw – najvažnije značajke pisača:

•    brzina ispisa 27 stranica po minuti
•    moguće povezivanje putem Wi-Fija
•    Quick First Print
•    FPOT 8 sekundi
•    podrška za servis Mopria
•    podrška za Google Cloud Print
•    podrška za PCL5e/6
•    automatski obostrani ispis

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.