Canon i HP surađuju na distribuciji višefunkcijskih uredskih sustava

Racunalo.com foto

Canon i HP surađuju na distribuciji višefunkcijskih uredskih sustava

Tvrtke Canon Inc. i HP  objavile su prošireno partnerstvo sklopljeno radi zajedničkog nastupa na tržištu i distribucije nove linije višefunkcijskih uredskih sustava koji spajaju najbolje karakteristike tih dviju tvrtki: Canonove vodeće višefunkcijske uređaje i HP-ovu ponudu s područja korporacijskog ispisa i slikovnih tehnologija.

Partnerstvo se temelji na već postojećoj suradnji Canona i HP-a te tim tvrtkama omogućuje da korisnicima ponude novu klasu rješenja s podrškom za web u kojima se spajaju Canonova vrhunska obrada u višefunkcijskim uređajima i sustavi za rad sa slikama te HP-ove vodeće mogućnosti upravljanja uređajima, integracija IT-a i upravljanje uredskim tijekovima rada. EDS, tvrtka iz grupacije HP, sada podržava više programskih i uslužnih ponuda, dok HP i Canon nude usluge upravljanog ispisa, odnosno globalni servis i podršku, što znači da poslovni korisnici sada imaju pristup jednoj od najopsežnijih ponuda u informatičkoj industriji, a time i poboljšanoj učinkovitosti i većim uštedama.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.