Canon i Adobe zajednički povezuju

Racunalo.com foto

To će omogućiti tvrtkama da prejoste jaz između navike uporabe papira i digitalnog načina poslovanja. 
“Canon nastoji poboljšati produktivnost ureda “, rekao je Masaki Nakaoka, Canonov generalni direktor. “Povezujući Adobeov PDF s proizvodima iz paleta imageRUNNER i imageWARE povezujemo vodeće tehnologije iz naše djelatnosti kako bismo omogućili jednostavan prijelaz s načina rada usmjerenog na papir na digitalnu obradu i rukovanje dokumentima.”
“Načini rada koji povezuju ljude i pri kojima se poslovni procesi odvijaju brže i sigurnije postali su vrlo važni za kvalitetno pružanje usluga tvrtki ili državnih institucija svojim klijentima i građanima”, rekao je Bruce Chizen, generalni direktor tvrtke Adobe. “Povezujući Adobe PDF i usluge Adobe LiveCycle s Canonovim proizvodima imageRUNNER i imageWARE, stvorili smo rješenja koja omogućuju jednostavno i ekonomično povezivanje klasičnog i digitalnog načina rukovanja dokumentima.”
Komponente programske opreme Adobe LiveCycle omogućuju Canonovim uređajima da stvore i povežu “pametne” dokumente s poslovnim aplikacijama i procesima. Adobeov programski alat LiveCycle Barcoded Forms automatizira preuzimanje podataka s papirnatog obrasca pomoću provjerene 2D tehnologije za čitanje crtičnog koda. Adobe PDF Scan Library sadrži upravljačke programe i aplikacije za osobna računala i poslužitelje koji omogućuju pretvorbu skeniranih dokumenata u kompaktne, sigurne i pretražive PDF datoteke. Adobe LiveCycle Policy Server omogućuje tvrtkama i organizacijama da pri radu s elektroničkim dokumentima primjenjuju specifična pravila tvrtke koja se odnose na upravljanje i povećanu sigurnost. Adobeov paket rješenja za ispis (PDF Printing Solutions) poboljšava ispis mogućnostima upravljanja i sigurnosne zaštite.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.