Canon Europe u Parizu otvara izložbu Canon EXPO 2005

Racunalo.com foto

Posjetitelji će u izložbenom centru Velikog slavoluka (Grande Arche), smještenog u francuskoj poslovnoj četvrti La Defence, imati ekskluzivnu priliku vidjeti Canonove inovativne tehnologije izložene u osam zona, koje će ilustrirati Canonova glavna područja djelatnosti, a to su: uređaji široke potrošnje, poslovna rješenja te medicinski i industrijski proizvodi.Među brojnim rješenjima slikovnih tehnologija na EXPO-u će biti izloženi:
• CrossMedia Imaging – temeljni koncept na kojemu se zasniva Canonovo istraživanje i razvoj na  području širokopojasnih tehnologija. Riječ je o ideji slobodne komunikacije pomoću različitih uređaja koji će ljudima omogućiti razmjenu ideja pomoću slika i informacija.
• Tehnologija za prikaz slike – najnovije inovacije na području prikaza slike namijenjene kućnoj i poslovnoj uporabi, industriji i zabavi.
• Osobna i profesionalna fotografija – vodeći svjetski proizvođač digitalnih fotoaparata uz vrhunske fotoaparate namijenjene profesionalcima i običnim korisnicima nudi inovativna i komplementarna rješenja za ispis.
• “Ured budućnosti” – prikaz uredskog okruženja sutrašnjice istaknut će prednosti povezanog ispisa i distribucije dokumenata, kao i važnosti uporabe boje u radnom okruženju.
• Profesionalni ispis – u trima zonama bit će prikazana velika paleta rješenja za usklađenost boja i procese ispisa, koja su oblikovana kako bi omogućila različitost ponude pisača i održala njihovu konkurentnost.
• Medicinski sustavi – pogledajte kako Canonovi digitalni Rendgenski proizvodi omogućuju liječnicima da bržim dijagnozama pacijentima pruže bolju skrb.
• Znanost o životu – detaljna prezentacija pokazat će kako Canon povezuje vlastite optičke tehnologije i precizno inženjerstvo s biotehnologijom kako bi stvorio uvjete za napredak medicine.


Predsjednik i izvršni direktor tvrtke Canon Europe, Hajime Tsuruoka, rekao je: “Canonova izložba EXPO u Parizu pokazat će našu predanost razvoju i ponudi vrhunskih rješenja u kreativnim i nadahnutim slikovnim tehnologijama. Izložba nam omogućuje da pokažemo svoje proizvode koji će i ubuduće postavljati nove standarde tehnološke izvrsnosti te prilika da osnažimo svoju korporacijsku filozofiju Kyosei – zajednički život i rad za opće dobro.”

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.