Canon Europe proširio ponudu crno-bijelih proizvoda

Racunalo.com foto

Nova linija ispunjava i mnoge druge zahtjeve poslovanja: veću brzinu, kvalitetu i sigurnost te manju potrošnju energije i niže operativne troškove.
iR5055/N, iR5065/N i iR5075/N mogu obraditi 55, 65, odnosno 75 stranica u minuti, a odlikuju se i minimalnim vremenom zagrijavanja, što znači brz ispis prve stranice. MFP-ovi standardno podržavaju obostrani ispis te obostrano skeniranje u jednom prolazu, čime se postižu velike brzine rada (100 slika u minuti) te tako povećava produktivnost tvrtki i ustanova. Proizvodi su dostupni s raznim dodatnim mogućnostima, npr. podrškom za presavijanje i umetanje, što uredskim zaposlenicima omogućuje izradu gotovih dokumenata jednostavnim pritiskom na gumb te uklanja potrebu za angažiranjem vanjskih suradnika.
Osim značajki koje omogućuju veću brzinu i kvalitetu, iR5055/N, iR5065/N i iR5075/N mogu se pohvaliti nekim sigurnosnim značajkama koje su odgovor na potrebe tvrtki da zaštite povjerljive dokumente. Sigurnosne značajke kao što su šifrirani sigurni ispis (Encrypted Secure Print) i šifrirani tvrdi disk (Encrypted Hard Disk Drive) onemogućuju hakerima pristup povjerljivim informacijama, a značajka brisanja podataka na tvrdom disku (HDD Data Erase) jamči mogućnost brisanja podataka koji se nalaze na disku. Zahvaljujući značajci sigurnosti PDF-ova IT upravitelji moći će spriječiti falsificiranje dokumenata primjenom digitalnih potpisa te odrediti koji su uređaji korišteni za skeniranje povjerljivih dokumenata. Osim toga, značajka sigurnog vodenog žiga (Secure Watermarking) IT upraviteljima daje dodatnu kontrolu nad povjerljivim informacijama jer ih obavještava kada se dokumenti koji ih sadrže kopiraju.


Tvrtke pri razmatranju kupnje pisača sve više teže uravnoteženim implementacijama. Radi podrške takvoj strategiji Canonova linija iR50xx, uključujući uređaje u boji i one crno-bijele, kompatibilna je s raznim softverskim proizvodima kojima se pojednostavljuju poslovni proizvodi te korisnicima daje veći nadzor nad ispisnim aktivnostima. Takvi softverski proizvodi obuhvaćaju uniFLOW Output Manager  te softver za slikovnu obradu dokumenata eCopyTM ShareScan . iR5055/N, iR5065/N i iR5075/N osmišljeni su za jednostavnu instalaciju i nadzor, a njihovo korištenje olakšava paket dostupnih softverskih alata za web-upravljanje. Linija je kompatibilna i s Canonovim servisom e-Maintenance radi svođenja praznog hoda na apsolutni minimum.
Paul Rowntree, direktor marketinga za europsko tržište u tvrtki Canon Europe, izjavio je: “Širenje naše ponude jednobojnih uređaja primjer je stalne inovacije u izradi proizvoda te Canonovih odlučnih nastojanja da ispuni rastuće potrebe tvrtki za učinkovitim, sigurnim i ekološki prihvatljivim ispisnim proizvodima. Nova će linija učvrstiti vodeći položaj Canonove tržišne marke glede prodaje crno-bijelih uređaja u zapadnoj Europi.”
MFP-ovi su usklađeni s trenutnim ekološkim standardima, imaju kratko vrijeme zagrijavanja, nisku potrošnju energije i automatski prijelaz u stanje mirovanja kada se ne koriste. Osim toga, usklađeni su s direktivama RoHS EU-a i kategorizirani prema standardu Energy Star.
Canon iR5055/N, iR5065/N i iR5075/N u Europi dostupni su od 1. lipnja 2007. godine.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.