Canon Europe najbolji poslodavac u 2018. godini

Fotografija članka: Canon Europe najbolji poslodavac u 2018. godini

Europski ogranak japanske kompanije Canon proglašen je najboljim poslodavcem u 2018. u Velikoj Britaniji gdje je i sjedište tvrtke, kao i u Nizozemskoj, Njemačkoj i Španjolskoj.

Oglas

Tim je certifikatom potvrđeno stalno ulaganje Canona u razvoj svojih zaposlenika i ponuda okruženja koje im pomaže da rastu i napreduju. Specifične aktivnosti koje su utjecale na dodjelu nagrade Canonu obuhvaćaju snažnu robnu marku i optimizirano web-mjesto za karijere te poboljšano središte za razvoj zaposlenika s novim sučeljima za učenje koja su zaslužna za 19-postotno povećanje broja zaposlenika i uvođenje novih načina rada koji promiču suradnju i inovacije među kolegama.

Prema anketi Canon je pokazao izvrsnost u sljedećim područjima: sveobuhvatna strategija dovođenja talenata, ponude za učenje i razvoj, upravljanje performansama i razvoj sposobnosti vođenja.

„Top Employers Institute“ nezavisna je organizacija koja procjenjuje što razne kompanije širom svijeta nude zaposlenicima, uspoređujući ih s međunarodnim standardima. Utoliko je i jedna od organizacija posvećenih stvaranju pozitivnih iskustava za zaposlenike, koja dobivaju titulu Najboljih poslodavaca. Da biste saznali više o tom certifikatu i vidjeli Canonov profil najboljeg poslodavca, posjetite .

Ovaj certifikat nije samo simbol naše predanosti stvaranju pozitivnog okruženja za zaposlenike u posljednjih 12 mjeseci, nego ukazuje i na naše nastojanje da stalno optimiziramo alate i razvijamo sveukupno iskustvo zaposlenika kako bismo postali još bolji poslodavac.
– Caroline Price, viša potpredsjednica odjela ljudskih potencijala u tvrtki Canon Europe
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.