Canon EOS 6D Mark II full frame DSLR fotoaparat – ostvarite kreativni potencijal

Fotografija članka: Canon EOS 6D Mark II full frame DSLR fotoaparat – ostvarite kreativni potencijal

Canon Europe je predstavio dugoočekivani EOS 6D Mark II full frame DSLR fotoaparat za strastvene hobiste i profesionalne fotografe.

Oglas

Kao nasljednik Canonova modela EOS 6D, Canon EOS 6D Mark II vrlo je sposoban DSLR fotoaparat punog kadra za cijeli niz specijaliziranih fotografskih primjena: od putopisa do portreta. Za korisnike će on predstavljati velik korak naprijed jer nudi veće mogućnosti snimanja, dodatnu kontrolu i fleksibilnost u ostvarenju fotografske vizije. EOS 6D Mark II razvijen je na temelju povratnih informacija korisnika te će tako omogućiti fotografima da premaše svoja ograničenja i naprave kreativni korak naprijed. Svojim novim senzorom veličine punog kadra, s procesorom DIGIC 7, sustavom automatskog fokusiranja u 45 točaka i tehnologijom automatskog fokusiranja Dual Pixel CMOS, EOS 6D Mark II nudi slike najviše kvalitete i zadovoljava sve potrebe profesionalaca i hobista.

Novi CMOS senzor fotoaparata EOS 6D Mark II s 26,2 megapiksela nudi aktualnim korisnicima Canonova modela EOS 6D kao i onima koji imaju EOS DLSR-ove s APC-S senzorom nenadmašnu kvalitetu slike i poboljšane performanse. Velik dinamički raspon najnovijeg modela osigurava iznimnu širinu ekspozicije i tako korisnicima omogućuje pomicanje granica prilikom snimanja u uvjetima s puno svjetla. Poboljšani ISO 40 000 koji se širi na ISO 102 400 omogućuje fleksibilnost, tako da fotografi dokumentaristi mogu mirno snimati scene znajući da će se moći razabrati svi detalji čak i u najtamnijoj noći. U kombinaciji s najnovijim procesorom DIGIC 7, tehnologija koju donosi EOS 6D Mark II omogućuje stvaranje datoteke visoke kvalitete već u fotoaparatu. Bez obzira na to snimate li zvjezdano nebo u svom vrtu ili pak nevjerojatno polarno svjetlo, kao korisnik dobit ćete u ruke alat kojim ćete moći proširiti svoj portfelj na nove i uzbudljive načine.

Uz EOS 6D Mark II korisnici mogu bolje upravljati svojom kreativnom vizijom zahvaljujući prilagodljivom sustavu automatskog fokusiranja s 45 točaka koji omogućuje preciznije praćenje. Nadogradnja na EOS 6D Mark II omogućuje korisnicima da uhvate teške scene brze i spontane akcije, kao što su mladenka i mladoženja koji hodaju prema oltaru zasuti konfetima. Osim napretka u obradi slike koji donosi DIGIC 7, EOS 6D Mark II može predvidjeti kretanje objekta u kadru i hitro se prilagoditi. Kad se upari s brzinom blende od 6,5 sličica u sekundi, EOS 6D Mark II otvara posve novu lepezu mogućnosti. Novi sustav automatskog fokusiranja zadržava mogućnost preciznog hvatanja objekata čak i pri najslabijem svjetlu, što je savršeno za portrete pri oskudnom ambijentalnom osvjetljenju.

Canonova poznata tehnologija automatskog fokusiranja Dual Pixel CMOS omogućuje supernapredno praćenje kao i glatkije fokusiranje te kraće vrijeme potrebno za fokusiranje, što se koristi prilikom snimanja videozapisa. Sve te značajke predstavljaju znatnu prednost pri snimanju makro fotografija i snimki proizvoda uz pomoć zaslona Live View.

Canon EOS 6D Mark II prvi je fotoaparat iz serije EOS sa senzorom veličine punog kadra koja ima ugrađenu 5-osnu stabilizaciju pri snimanju videozapisa za poništavanje trešnje kad se snima iz ruke ili u pokretu. LCD dodirni zaslon koji se zakreće pod raznim kutovima omogućuje korisnicima premještanje fokusa dodirom prsta i dohvaćanje teško dostupnih kutova prilikom snimanja iz neobičnih perspektiva ili iz mnoštva.

EOS 6D Mark II također je prvi Canonov fotoaparat koji ima 4K način rada za snimanje videozapisa s vremenskim protokom te intervalomjer za što raznolikije snimanje videa. To dodatno potiče kreativnost jer snimanje sadržaja u razlučivosti do 4K korisnicima nudi maksimalne mogućnosti prilikom uređivanja videozapisa s protokom vremena.

EOS 6D Mark II nudi još pametnije mogućnosti povezivanja – tu su Wi-Fi i Bluetooth kako biste uvijek bili povezani. Korisnici tako imaju na raspolaganju još više opcija za prijenos slika na pametne uređaje, pa mogu lako dijeliti sadržaje i tako ubrzati rukovanje snimkama. Značajke ovog fotoaparata omogućuju fotografima da kontroliraju fotoaparat putem pametnog telefona radi daljinskog snimanja fotografija ili videozapisa, što je velika prednost za sve koji ne smiju preplašiti svoje objekte snimanja, primjerice tijekom snimanja leptira koji odmara. Ugrađeni GPS prati lokaciju i omogućuje automatsko bilježenje odredišta na kojima ste stvorili svoju priču.

EOS 6D Mark II idealan je fotoaparat za sve koji uvijek žele fotografije najveće kvalitete, kojima će ilustrirati svoju priču. S fotoaparatom EOS 6D Mark II korisnici mogu biti sigurni da će snimak uspjeti bez obzira na osvjetljenje, nudeći preciznost i vjernost tako da se korisnici mogu fokusirati na svoju kreativnu viziju. EOS 6D Mark II kompaktan je i lagan DSLR fotoaparat sa senzorom veličine punog kadra. Otporan je na prašinu i vlagu, pa je savršen za snimanje u pokretu, pri čemu nudi vrhunske performanse kojima će zadovoljiti potrebe korisnika. EOS 6D Mark II korisnicima će biti sredstvo za pristupanje fotografijama na nov i uzbudljiv način te nudi pouzdane visoke performanse za oslobađanje svačijih kreativnih ambicija.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.