Canon EOS 5D Mark IV ima novu uslugu nadogradnje programske podrške

Fotografija članka: Canon EOS 5D Mark IV ima novu uslugu nadogradnje programske podrške

Kako saznajemo, Canon EOS 5D Mark IV je dobio novu i zanimljivu uslugu nadogradnje programske podrške, a koja je nastala na temelju korisničkih reakcija.

Oglas

Točnije usluga je nastala na temelju povratnih informacija prikupljenih od globalne zajednice profesionalnih fotografa i snimatelja. Uz tu se nadogradnju Canon Log (C-Log) kao ključna značajka Canonove linije Cinema EOS dodaje i najnovijim fotoaparatima EOS 5D te nudi poboljšan dinamički raspon i lakše dotjerivanje boja.

Značajka C-Log namijenjena je postizanju 800 % većeg dinamičkog raspona i na najmanju moguću mjeru svodi gubitak detalja u najtamnijim i najsvjetlijim dijelovima slike. Kad se C-Log koristi na uređajima EOS 5D Mark IV, uz ISO postavku 400 dobit će se najveći dinamički raspon od 12 razina koji je savršen za snimanje u uvjetima nepovoljnog osvjetljenja.

C-Log koji osigurava maksimalnu slobodu u postprodukciji mijenja podatke za obradu slike nakon njena snimanja. Rezultat je da snimatelji i tvorci filmova mogu lako postići podudaranje boja sa snimkama načinjenim drugim uređajima za snimanje, uključujući kamere iz linije Canon Cinema EOS. Sadržaji snimljeni bilo kojim uređajem za snimanje mogu se kombinirati i koloristički uskladiti jednim postupkom dotjerivanja boja čime se osigurava završni dojam globalne boje i savršenog uklapanja bez obzira na činjenicu da je film snimljen različitim uređajima za snimanje.

C-Log smanjuje i šum, osobito u sjenovitim područjima koja se mogu pojaviti tijekom dotjerivanja boja. Nadogradnja programske podrške čini dotjerivanje boja kod snimljenog materijala fleksibilnijim preko postizanja vjernih boja uz minimalno pretapanje.

Nadogradnja programske podrške s Canonovim C-Logom bit će dostupna uz plaćanje i isključivo preko Canonovih ovlaštenih servisnih centara.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.