Canon EOS 5D Mark IV, EOS 77D i EF 16-35mm osvojili EISA nagrade

Fotografija članka: Canon EOS 5D Mark IV, EOS 77D i EF 16-35mm osvojili EISA nagrade

Canon je s ponosom objavio kao su njihova dva digitalna fotoaparata – EOS 5D Mark IV i EOS 77D, te njihov objektiv Canon EF 16-35mm F2.8L III USM dobili EISA nagrade.

Oglas

Tri Canonova uređaja su se okitili EISA (European Imaging and Sound Association) nagradama:
– Najbolji profesionalni DSLR fotoaparat za 2017-2018 – Canon EOS 5D Mark IV
– Najbolji DSLR fotoaparat za 2017-2018 – Canon EOS 77D
– Najbolji p rofesionalni DSLR objektiv za 2017-2018 – Canon EF 16-35mm F2.8L III USM

EISA-in urednički savjet sastavljen od predstavnika više od 50 međunarodno priznatih časopisa iz 20 europskih država plus SAD-a i Australije nagrađuje nove proizvode koji spajaju najnapredniju tehnologiju i tražene značajke s najboljim performansama u klasi.

EISA profesionalni DSLR fotoaparat za 2017-2018: Canon EOS 5D Mark IV

Canon EOS 5D Mark IV izbor je brojnih profesionalnih fotografa širom svijeta. U usporedbi s prethodnikom Canon je znatno povećao kvalitetu fotografija višom razlučivošću i širim dinamičkim rasponom, dok je automatsko fokusiranje postalo osjetljivije. Naprednija je i funkcija snimanja videozapisa uz snimanje u 4K kvaliteti i brzim automatskim fokusiranjem u načinu rada Live View. Canon EOS 5D Mark IV ima i novu inovativnu značajku Dual Pixel Raw koja omogućuje naknadno fino ugađanje oštrine i zamućenja pozadine. Sveukupno govoreći, Canon EOS 5D Mark IV ostat će vodeći fotoaparat u klasi sigurno još nekoliko narednih godina.

EISA DSLR fotoaparat za 2017-2018: Canon EOS 77D

Canon EOS 77D preuzeo je brojne važne funkcije od poluprofesionalnog modela EOS 80D. CMOS senzor od 24,2 milijuna piksela nudi bolji dinamički raspon od prethodnog modela. Velika je prednost što automatsko fokusiranje uz Dual Pixel CMOS omogućuje vrlo brzo i glatko automatsko fokusiranje tijekom načina rada Live View i snimanja videozapisa. U kombinaciji s objektivima STM ili Nano USM fokusiranje je vrlo tiho. Znatno je poboljšano i automatsko fokusiranje pomoću tražila uz 45 križnih točaka. Novi procesor DIGIC 7 dovoljno je snažan za brzo kontinuirano snimanje (6 sličica u sekundi) i Full HD video velike razlučivosti (1080/60p).

LCD smješten na vrhu aparata i brzo upravljanje pomoću kotačića omogućuju brzo rukovanje. Do drugih se modernih značajki dolazi putem dodirnog zaslona i Wi-Fija, a tu je i Bluetooth radi lakšeg pristupa.

EISA profesionalni DSLR objektiv 2017-2018: Canon EF 16-35mm F2.8L III USM

Mnogi su profesionalni fotografi dugo čekali da se pojavi Canon EF 16-35mm F2.8L III USM i nisu ostali razočarani. Bolje je konstruiran od prethodnika i nudi izvanrednu oštrinu na cijeloj slici, čak i pri maksimalnom otvoru blende od F2.8. Pri 16 mm nadmašuje mnoge premium objektive ultraširokog kuta. Izobličenje je slabo¸ dok antirefleksivni premaz vrlo učinkovito smanjuje efekte ghostinga i flarea. Canon EF 16-35mm F2.8L III USM namijenjen je svakodnevnom profesionalnom korištenju i nudi kvalitetu slike koja će zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.