Canon EOS 200D – DSLR za kreativne fotografije visoke kvalitete

Fotografija članka: Canon EOS 200D – DSLR za kreativne fotografije visoke kvalitete

Canon je predstavio EOS 200D – najnoviji DSLR fotoaparat koji će vam omogućiti da ispričate priču na temelju vlastitih iskustava kao nikad dosad.

Oglas

Canon EOS 200D namijenjen je tome da vaše fotografije podigne na novu razinu kreativnosti i vizualne kvalitete te je savršen za pasionirane fotografe koji su dosad koristili pametne telefone, no sada žele kupiti svoj prvi pravi fotoaparat.

Digitalac će se prvenstveno svidjeti onima koji traže moderan i lagan fotoaparat na koji će prijeći s pametnog telefona, a koji se pritom lako koristi. Bez obzira na to snimate li fotografije ili videozapise, on je savršen izbor za sve koji žele uhvatiti i podijeliti priče iz svih dijelova života. Možda snimate zalazak Sunca iznad Taj Mahala, a možda obitelj i prijatelje kod kuće – u svakom slučaju kompaktne dimenzije modela EOS 200D znače da je to pravi fotoaparat za sve prilike.

EOS 200D najlakši je Canonov DSLR sa zaslonom koji se zakreće pod raznim kutovima, a dolazi s najnovijim tehnologijama za 2017. godinu. On dijeli značajke s Canonovim fotoaparatima sa samog vrha ponude, osiguravajući svaki put apsolutno najbolju kvalitetu slike. Od sjena do istaknutih dijelova preko zadivljujuće razlučivosti, EOS 200D osigurava kontrolu nad dubinom polja, pa je moguće postići najljepše zamućene pozadine u svim slikama.

EOS 200D ima najbrže automatsko fokusiranje Dual Pixel CMOS na svijetu koje osigurava da se fotoaparat brzo i precizno fokusira te da su objekti maksimalno oštri. Najnoviji APS-C senzor poboljšava performanse pri slabom osvjetljenju i omogućuje snimanje prekrasnih slika nakon zalaska Sunca i za pojave zvijezda.

Uza sve to, ovaj DLSR dolazi s Canonovim najnovijim procesorom DIGIC 7. Ovaj mozak fotoaparata automatski optimizira postavke u svakoj situaciji i svaki put olakšava postizanje iznimne kvalitete slike uz smanjeni šum.

Jednostavnost korištenja i iznimna kvaliteta slike

EOS 200D ima tražilo i dodirni zaslon koji se može zakretati pod raznim kutovima – a sve je to velika prednost prilikom kupnje prvog DSLR-a. Približite se objektu snimanja uz iznimnu jasnoću gledajući ga preko tražila, a pritom koristite zaslon koji se može zakretati pod raznim kutovima da biste napravili i neke zahtjevne snimke iz raznih položaja. Zahvaljujući jednostavnom prelasku sa zaslona na tražilo i obratno, savršeni snimak uvijek je nadohvat ruke, dok dodirni zaslon osigurava jednostavan i lak prijelaz s pametnog telefona na fotoaparat.

EOS 200D ima intuitivno sučelje koje korisnici mogu jednostavno naučiti koristiti u hodu. Vođeno korisničko sučelje – točnije jednostavan vodič sa slikama – pomaže obučiti korisnike kroz prezentaciju kako promjene postavki utječu na fotografiju. Dakako, vodič se može isključiti kad postanete stručnjak.

Moderan izgled, kompatibilnost s pametnim telefonima

EOS 200D prvi je Canonov DLSR fotoaparat koji dolazi s načinom rada za snimanje selfija kao i zaglađivanjem kože i zamagljivanjem pozadine za sve ovisnike o Instagramu.

Ovaj je fotoaparat kompatibilan s pametnim telefonima te dolazi s ugrađenim mogućnostima povezivanja putem Wi-Fija i Bluetootha, pa korisnici u pokretu mogu brzo dijeliti fotografije visoke kvalitete putem društvenih mreža uz pomoć aplikacije Canon Camera Connect.

Ovaj prekrasno lagan i praktičan fotoaparat nudi Canonove najnovije tehnologije. EOS 200D kompatibilan je s Canonovim ekosustavom objektiva, bljeskalica i dodatne opreme i pomoći će vam ostvariti snimku kakvu priželjkujete – sve je moguće. Uz svoj moderan i trendovski izgled EOS 200D savršen je za korisnike pametnih telefona i kompaktnih fotoaparata koji žele podići kreativnost na višu razinu.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.