Canon DR-2020U – svestrani i jednostavan skener

Fotografija članka: Canon DR-2020U – svestrani i jednostavan skener

Canon DR-2020U - svestrani i jednostavan skener

Korisnici s različitim potrebama za skeniranjem, npr. recepcionari i osobni asistenti, uvjerit će se da je DR-2020U jednostavan za korištenje te da im omogućuje učinkovitiji rad zahvaljujući velikoj brzini i svestranim mogućnostima skeniranja.

U automatski ulagač dokumenata moguće je umetnuti pedeset listova papira, čime se omogućuje brzo skeniranje skupa dokumenata, a moguće je i ručno kopirati osjetljive dokumente i knjige pomoću plošnog skenera. Korisnici, osim toga, mogu umetnuti petnaest posjetnica u namjenski čitač posjetnica radi brzog bilježenja podataka o poslovnom kontaktu. Priložena programska oprema BizCard omogućuje pretvaranje tih važnih podataka u praktičnu digitalnu bazu podataka koju je moguće pretraživati, npr. mapu s kontaktima za poštu, čime se omogućuje brzo dohvaćanje i poboljšano upravljanje.

Sean Suematsu, direktor europskog odjela za rješenja za skeniranje dokumenata u tvrtki Canon Europe, izjavio je: "Zahvaljujući svojim univerzalnim mogućnostima skeniranja, DR-2020U savršen je za osobne asistente i uredske radnike koji svakodnevno imaju potrebu za učinkovitim skeniranjem raznovrsnih dokumenata. Elegantan crni dizajn i kompaktna veličina čine ga privlačnim i za recepcije, gdje će vjerojatno biti izložen pogledima.

Procjenjuje se da će tijekom sljedećih nekoliko godina europsko tržište brzih skenera dokumenata doživjeti dvoznamenkastu stopu rasta jer će tvrtke i ustanove uvidjeti poslovne prednosti učinkovitog upravljanja dokumentima. U očekivanju takvog razvoja događaja Canon je predstavio DR-2020U, namijenjen segmentu općeg uredskog poslovanja te malih i kućnih ureda, u kojem postoji potreba za skenerima koji nude jednostavno rukovanje i raznovrsne mogućnosti skeniranja radi obrade najrazličitijih dokumenata."

Canon DR-2020U - svestrani i jednostavan skener

DR-2020U podržava skeniranje brzinom od čak dvadeset stranica u minuti u boji (četrdeset slika u minuti u obostranom načinu rada) bez smanjenja kvalitete slike. Skupove dokumenata moguće je skenirati i podijeliti brzo i jednostavno, čime se poboljšava pristup informacijama te produktivnost ureda i odjela.

Korisnicima koji nisu vješti u skeniranju DR-2020U bit će brz i jednostavan za korištenje. DR-2020U odlikuje se jednostavnom i intuitivnom upravljačkom pločom koja, primjerice, nudi ilustrirane gumbe za najčešće poslove skeniranja, npr. skeniranje u poruku e-pošte, skeniranje u mapu i skeniranje na pisač. Tome valja pridodati Canonovu najnoviju programsku opremu CaptureOnTouch – i nekad složene poslove skeniranja sada je moguće obaviti jednim dodirom, čime se pojednostavljuje postupak skeniranja, smanjuje broj pogrešaka i štedi dragocjeno vrijeme.

Tvrtke koje imaju potrebu za izravnim slanjem slikovnih datoteka u SharePoint i druge programe s Canonovih skenera sada to mogu učiniti zahvaljujući najnovijoj verziji priložene programske opreme PaperPort. Uz DR-2020U isporučuje se i druga korisna programska oprema, uključujući Canon CapturePerfect 3.0, Presto! BizCard, Nuance OmniPage i Adobe Acrobat Standard Edition.

Canon DR-2020U - svestrani i jednostavan skener

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.