Canon dobio Buyers Laboratory LLC (BLI) nagradu za energetsku učinkovitost i inovacije za 2013. godinu

Fotografija članka: Canon dobio Buyers Laboratory LLC (BLI) nagradu za energetsku učinkovitost i inovacije za 2013. godinu

Tvrtka za testiranje i istraživanje Buyers Laboratory LLC (BLI) dodijelila je Canonu Europe šest nagrada za iznimno postignuće i nagradu za najbolju liniju proizvoda u području energetske učinkovitosti za zimu 2013. godine.

Oglas

Šest Canonovih uređaja dobilo je nagradu za izvrsnu energetsku učinkovitost nakon BLI-evih rigoroznih i temeljitih laboratorijskih testiranja. U BLI-evu ekološkom testiranju tijeka posla u stvarnim uvjetima Canonovi uređaji trošili su između 37 posto i 62 posto manje energije od konkurentskih proizvoda u istoj kategoriji. Uređaji ujedno nude niz ekoloških značajki pomoću kojih korisnici mogu lakše smanjiti svoj učinak na okoliš. Značajke obuhvaćaju način rada za pregled poslova i izradu probnih otisaka, način rada za uštedu tonera, automatski obostrani ispis te podršku za faksiranje i skeniranje bez potpunog zagrijavanja uređaja.

Nagrađeni su sljedeći Canonovi uređaji:
– imageRUNNER ADVANCE 6075 Series (75 str./min)
– imageRUNNER ADVANCE 4051i (51 str./min)
– imageRUNNER ADVANCE 4025i (25 str./min)
– imageRUNNER ADVANCE C2030i (30 str./min)
– i-SENSYS LBP6670dn (33 str./min)
– i-SENSYS LBP6680x (33 str./min)

Najbolja linija proizvoda u području energetske učinkovitosti
Canonova linija višefunkcijskih proizvoda formata A3 također je dobila nagradu za najbolju liniju proizvoda u području energetske učinkovitosti. Linija proizvoda formata A3 sastoji se od uređaja imageRUNNER ADVANCE C2020i, 4025i, C2030i, C5035i, 4051i, C5255 Series, C5051i, 6075 Series te iR 3245i. Na testiranjima je utvrđeno da Canonovi uređaji troše između 37 posto i 62 posto manje energije od konkurentskih proizvoda u istoj kategoriji.

“Canonova odlučnost vezana uz proizvodnju energetski učinkovitih proizvoda jasna je već nekoliko godina. Dosad, međutim, nismo na raspolaganju imali tako dobro popunjenu proizvodnu liniju”, izjavio je Pete Emory, BLI-ev voditelj laboratorijskih testiranja. “No uz iznimno energetski učinkovite crno-bijele uređaje i uređaje u boji, čija se brzina kreće od 20 str./min do 75 str./min, svima je jasno da je osjetno ispotprosječna potrošnja energije dostupna u čitavoj Canonovoj liniji proizvoda formata A3.”

Paul Rowntree, voditelj marketinga za liniju proizvoda za europsko područje u tvrtki Canon Europe, izjavio je: “Odlučni smo korisnicima naše strojne opreme za obradu slikovnih materijala ponuditi najnovije i najnaprednije značajke učinkovitosti i zaštite okoliša.

“Osobito smo ushićeni što su BLI-eva rigorozna i temeljita laboratorijska testiranja istaknula našu mogućnost ispunjavanja potreba korisnika putem energetski učinkovitih proizvoda. Tijekom protekle smo četiri godine dobili ukupno osamnaest BLI-evih nagrada za iznimno postignuće u području energetske učinkovitosti. Činjenicu da su  naši portfelji proizvoda za obradu slikovnih materijala formata A3 i A4 dobili priznanje za svoje ekološke performanse, uključujući nagradu za najbolju liniju proizvoda, smatramo izvanrednim postignućem.”

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.