Canon Connect Station CS100 – aplikacija za veću kontrolu nad slikama

Fotografija članka: Canon Connect Station CS100 – aplikacija za veću kontrolu nad slikama

Canon je najavio specijaliziranu popratnu aplikaciju za pametne telefone za svoj Canon Connect Station CS100 koja će od kraja ožujka biti dostupna za iOS i Android.

Oglas

Aplikacija za pametne telefone Connect Station CS100 omogućit će prijenos slika i njihovo preuzimanje na pametni telefon i tablet i s njih, pregledavanje i odabir slika za prikaz na televizoru te preimenovanje albuma i dodavanje komentara .

Uz to Canon najavljuje i izdavanje automatskog ažuriranja programske podrške za Connect Station CS100 koja će biti dostupna od druge polovice svibnja. Ona će ponuditi unaprijeđenu kontrolu i još lakši pristup vašoj biblioteci slika.

Ažuriranje programske podrške 2.0 dodat će sljedeće značajke uređaju Connect Station CS100:
•    brzi i skupni prijenosi – skupno uvozite slike s PC-a na Connect Station CS100 pomoću novog sučelja u kojem funkcionira povlačenje i ispuštanje
•    jednostavan izvoz slika – prenosite slike s uređaja Connect Station CS100 na još veći broj uređaja
•    nove značajke aplikacije Connect Station – ova će verzija programske podrške dodati i sažetak sadržaja sa svim slikama pohranjenim na uređaju Connect Station CS100 koji se može prikazati na pametnom telefonu i tabletu; moći ćete ih i pretraživati prema datumu i nazivu albuma
•    podrška za 13 novih jezika – nizozemski, danski, švedski, norveški, finski, poljski, mađarski, ukrajinski, turski, malajski, tajlandski, vijetnamski i indonezijski

Canon Connect Station CS100 jedinstven je uređaj za pohranu slika na koji možete pohraniti sve svoje fotografije i filmove. U funkciji središta za sve slike i videozapise, na taj uređaj možete uvoziti sadržaje putem NFC-a, nove mobilne aplikacije te putem USB-a i SD i CF kartica. Kad ih pohranite, možete ponovno proživjeti sve svoje posebne trenutke na kućnom televizoru ili bežičnim prijenosom na pametnom telefonu, tabletu ili PC-ju, pa čak i dijeliti slike putem Interneta tako da ih mogu vidjeti i prijatelji i obitelj.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.