Canon CEE otvorio predstavništvo u Zagrebu

Fotografija članka: Canon CEE otvorio predstavništvo u Zagrebu

Canon CEE otvorio predstavništvo u Zagrebu

Otvaranje predstavništva važan je korak u razvojnim planovima matične tvrtke Canon Central and East Europe, sa sjedištem u Beču, koji se oslanjaju na globalne snage tvrtke Canon – inovaciju, iskustvo, prepoznatljivo načelo poslovanja odgovorno prema širem okruženju i životnoj sredini, kao i napredna rješenja i usluge za potrošače i poslovne korisnike.

„Ključ je naše strategije usmjerenost na pozitivne i sigurne poslove te smo, umjesto da čekamo oporavak, prihvatili ovaj trenutak kao priliku. Pažljivo osluškujemo potrebe korisnika i odgovaramo na njih, čak i ako to traži drukčiji pristup poslu. Dakle, ne uzimamo u obzir samo tehnologiju, već i nove načine za obavljanje poslova”, naglasio je Karl Heinz Fiala, marketing direktor sektora za poslovne uređaje (CBS) tvrtke Canon CEE.

Glavni kriteriji za približavanje Canona korisnicima u Hrvatskoj na takav način jesu veličina i zrelost tržišta, koje pruža priliku za nastavak priče o uspjehu, koju još od 2001. godine gradi zajedno sa svojim partnerima. Lokalnom prisutnošću Canon izražava namjeru da dugoročno ulaže u razvoj tržišta, koje je jedno od najvažnijih u regiji. Osim toga, trenutno ekonomsko okruženje u prvi je plan istaknulo stvarne potrebe poslovnih korisnika i organizacija u Hrvatskoj za rješenjima kojima se povećava poslovna učinkovitost i produktivnost.

„U duhu svoje korporativne filozofije Canon u Hrvatskoj želi kroz kompletan životni ciklus svojih proizvoda pridonijeti i zaštiti životne sredine – od proizvodnje i upotrebe do recikliranja”, dodao je Jure Culiberg, direktor marketinga u tvrtki Canon CEE i direktor tvrtke Canon Adria.

Canon CEE otvorio predstavništvo u Zagrebu

Poslovna pažnja tvrtke usmjerena je uglavnom na dva jasno definirana tržišta: poslovna rješenja (razvoj IT proizvoda, rješenja i usluga za uredski i profesionalni ispis) te opremu za obradu slike za široki krug korisnika (fotoaparati, videokamere, pisači, skeneri, faks-uređaji i multifunkcijski uređaji). O razvojnim potencijalima tvrtke govori podatak da je usprkos nestabilnoj poslovnoj klimi Canon u prvoj polovici godine u Europi uspio ostvariti postavljene poslovne ciljeve te da je izrazio optimizam za razdoblje do kraja kalendarske godine.

„Naši su ciljevi u segmentu poslovnih rješenja za iduće razdoblje ojačanje vodećeg mjesta na tržištu multifunkcijskih uređaja te profiliranje naše tvrtke kao referentnog dobavljača rješenja u Hrvatskoj“, naglasio je Goran Sretenoski, voditelj partnerskog kanala tvrtke Canon Adria. „Osim toga, ciljamo na jako drugo mjesto u segmentu pisača velikog formata te na prepoznavanje naše tvrtke kao pouzdanog dobavljača rješenja za profesionalni ispis“, rekao je Sretenoski.

Predstavništvo Canon CEE u Zagrebu trenutno zapošljava dvije osobe, a nalazi se na adresi:
Canon CEE GmbH
Predstavništvo u RH
Kovinska 4a
10090 Zagreb

Foto: Božidar Komarić, Racunalo.com

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.