Canon CanoScan LiDE 700F – trosmjerno skeniranje za brze i kvalitetne rezultate

Fotografija članka: Canon CanoScan LiDE 700F – trosmjerno skeniranje za brze i kvalitetne rezultate

Canon CanoScan LiDE 700F - trosmjerno skeniranje za brze i kvalitetne rezultate

Vrhunsko skeniranje fotografija, filma i dokumenata za samo nekoliko sekundi
CanonScan LiDE 700F može se pohvaliti najvišom razlučivošću u segmentu dosad izdanih Canonovih skenera za široko tržište. U njemu se koristi Canonova jedinstvena tehnologija LiDE, kojom se postiže razlučivost skeniranja od čak 9600 tpi. Uz maksimalnu fotorazlučivost od 4800 tpi slike je moguće skenirati do najsitnijih detalja te izrađivati iznimno velika uvećanja. CanonScan LiDE 700F sadrži i pričvrsnu jedinicu za skeniranje filma te nudi vrhunsko skeniranje pojedinačnih slika na 35-mm filmu uz razlučivost od 9600 tpi.

Tehnologija LiDE nudi i gotovo trenutno vrijeme pokretanja te skeneru CanonScan LiDE 700F omogućuje potpuno skeniranje dokumenta u boji u formatu A4 pri razlučivosti od 300 tpi za samo 12 sekundi, čime se korisnicima jamči izvanredna produktivnost.

Tanak, lagan i višefunkcijski
Tehnologija LiDE skeneru CanonScan LiDE 700F omogućuje kompaktan, lagan dizajn. Zahvaljujući inovativnom trosmjernom dizajnu, CanonScan LiDE 700F moguće je koristiti u okomitom, vodoravnom i uspravnom položaju, što ga čini idealnim za okruženja u kojima je prostor na stolu ograničen. Pametna šarka za poklopac s desne strane, koju je moguće otvoriti za 180 stupnjeva, te ugrađeni otklopivi stalak pojednostavljuju korištenje skenera CanonScan LiDE 700F "bilo gdje i bilo kako".

Napajanje se obavlja isključivo putem brze USB veze s osobnim računalom, čime se uklanja potreba za dodatnim kabelima te dodatno naglašava ušteda na prostoru koju omogućuje CanonScan LiDE 700F.

Jednostavnost korištenja
Elegantan dizajn skenera CanonScan LiDE 700F naglašavaju četiri jednostavna EZ gumba, koja je moguće u potpunosti prilagoditi osobnim potrebama. Ti gumbi korisniku omogućuju skeniranje, kopiranje, slanje e-pošte i stvaranje PDF dokumenata jednim dodirom.
Korisnici se mogu poslužiti i načinom rada za automatsko skeniranje, koji nudi CanonScan LiDE 700F za skeniranje bez potrebe za ručnim odabirom postavki. Izvornik postavljen u skener automatski se prepoznaje i kategorizira kao tekst ili slika. U skladu s time optimiziraju se postavke skeniranja te se materijal skenira i sprema kao PDF ili JPEG datoteka.
Da bi ponudio bolju kontrolu i najviše standarde u skeniranju slika, CanonScan LiDE 700F sadrži značajku QARE za uklanjanje prašine i ogrebotina s fotografija. Riječ je o tehnologiji koja automatski smanjuje vidljivost prašine, ogrebotina i zrnatosti te obnavlja blijede boje, a sve to u nekoliko klikova.

Canonova sveobuhvatna programska oprema MP Navigator EX nudi funkcije kao što su uređivanje PDF dokumenata, funkcija pretraživanja, podrška za OCR na više od petnaest jezika i automatski popravak fotografija. Priložen je i USB kabel za brzu i jednostavnu instalaciju.

Glavne značajke – CanoScan LiDE 700F:
• visoka razlučivost: CIS skeniranje filma uz razlučivost od 9600 x 9600 tpi
• trosmjerni dizajn
• brzo skeniranje pri razlučivosti od 300 tpi: 12 sekundi za skeniranje A4 dokumenta u boji
• način rada za automatsko skeniranje
• podržava skeniranje 1x 35-mm filma
• trenutno zagrijavanje
• značajka QARE za uklanjanje prašine i ogrebotina s fotografija
• četiri prilagodljiva EZ gumba
• napajanje putem USB-a
• priložena programska oprema MP Navigator EX

Kompatibilnost
CanonScan LiDE 700F kompatibilan je s operacijskim sustavima Windows Vista, Windows XP, Windows 2000 i Mac OS X 10.3.9 do 10.5.

Canon CanoScan LiDE 700F - trosmjerno skeniranje za brze i kvalitetne rezultate

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.