Camra – kamera aplikacija za sve nas na parici

Fotografija članka: Camra – kamera aplikacija za sve nas na parici

Upload videa preko noći za neke odlazi u povijest

Oglas

Nemamo snage ostajati preko noći i čekati da se video uploada preko 0,6 Mbps. Slike su još podnošljive, ali video… znamo da znate o čemu pričamo i možemo vam zamisliti izraz lica kada vam vaš najdraži oblak kaže da će vaš mali video biti prenesen za samo deset sati.

je besplatna aplikacija i za iOS i za Android koja nam olakšava te tegobe. Nakon što uslikate sliku ili snimite film, Camra je direktno šalje na svoj oblak. Ono što je izvrsno je da njezin softver instantno komprimira video pa ne trebate čekati dvoznamenkasti broj sati da bi se isti prenio gore.

Nakon šest mjeseci u beti, aplikacija je došla na obje trgovine. Aplikacija je zaslužno izašla iz bete i jako dobro radi (što se ne može reći za “About” na njihovoj službenoj stranici).

Popuniti na mobitelu slobodan prostor danas nije teško. Iako 32 GB mnogo zvuči, to se na kraju svede na 20 GB pa nakon dodatnih ažuriranja na 18, da bi nakon cache pohrane palo i na 16 GB slobodnog prostora. Zato je Camra zahvalan alat.

Iako besplatno pruža 5 GB prostora, moguća je i nadoplata od jednog dolara mjesečno za 100 GB pohrane.

Programeri ove aplikacije su iz Izraela i bila je namijenjena prvenstveno za Izraelce dok se nije našao investitor koji je prepoznao potencijal. Uloživši milijun dolara, aplikacija je nakon mjesečnih dorada postala dostupna svima.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.