Cagabi One će imati najbolji ekran i kameru među jeftinjacima?

Fotografija članka: Cagabi One će imati najbolji ekran i kameru među jeftinjacima?

Do kraja ovog mjeseca u prodaji bi se trebao pojaviti prvi pametni telefon ove nove kineske kompanije koja čini nam se obećava. Njihov prvijenac se zove jednostavno Cagabi One, a cijena mu je doslovno – smiješna.

Oglas

Većini je vjerojatno ovo nova kompanija u svijetu pametnih telefona, no ne i nama. Još smo u veljači njihovo pojavljivanje na mobilnom tržištu prvo s ovim Cagabi One modelom, a nakon njega se u travnju očekuje i drugi. Već pogađate, zvat će se Cagabi Two.

Ono što je zanimljivo je kako su u svoj prvi pametni telefon ugrađivali dijelove poznatih proizvođača kao što su Sony, Samsung, OmniVision, LG i mnogi drugi, a u kompaniji tvrde kako će njihov smartfon imati najbolju kameru i ekran među jeftinim pametnim telefonima, što je dobro znati.

Kada već spominjemo ekran, radi se o 5 inčnom IPS ekranu HD rezolucije od 1280 x 720 točaka, a potpisuje ga LG. Ekran ima OGS punu laminaciju, podržava multitouch u 5 točaka i ima osvjetljenje od čak 450 nita, te podržava rad u rukavicama (veća osjetljivost). Ekran ima implementiranu “Shatter Shield” tehnologiju koju možete pronaći na Moto Droid Turbo 2/X Force smartfonima. I to nije sve, dodatno je zaštićen Corning Gorilla Glass 3 staklo, tako da je otporan i na mehanička oštećenja.

Što se kamera tiče, prednja je od 5 MP sa Omnivision senzorom, dok je stražnja od 8 MP također sa OV senzorom i otvorom blende od f/2.8, dok staklo ima dodatno Gorilla Glass zaštitu.

Dodatne detalje za sada nisu otkrili, ali smo saznali nešto drugo – Cagabi One će se pojaviti do kraja mjeseca u pretprodaji po smiješnoj cijeni od samo 40$. A već odavno smo naučili kako jeftino ne mora biti loše, sve češće je upravo obrnuto.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.