Buyers Laboratory Inc nagradio Canon imagePROGRAF iPF820

Fotografija članka: Buyers Laboratory Inc nagradio Canon imagePROGRAF iPF820

Buyers Laboratory Inc nagradio Canon imagePROGRAF iPF820

Nagrada se nastavlja na uspjeh koji je na proljetnoj dodjeli BLI-evih nagrada "Pick" ostvario 24-inčni model Canon imagePROGRAF iPF6100. BLI () najjači je neovisni tester proizvoda u informatičkoj industriji te pouzdan izvor podataka o konkurentnosti, testova i osvrta o višefunkcijskim uređajima, kopirnim uređajima, pisačima i faksovima te pisačima velikog formata.

Canon imagePROGRAF iPF820 osvojio je nagradu jer nudi napredne značajke koje ispunjavaju potrebe tehničkog tržišta i tržišta grafičke obrade. Ima dvije role papira te nudi mogućnost brze zamjene vrsta papira, izvrsno rukovanje papirom i jednostavno korištenje, a podržava medije u listovima i medije u roli. Pohvaljene su i brojne značajke upravljačkog programa za Canon imagePROGRAF iPF820, uključujući funkciju Free Layout i ispis bez obruba te Canonov ispisni dodatak za Microsoft Word.

Osmišljen za CAD, GIS i produkcijsko tržište te tržište ispisa uz plaćanje, Canon imagePROGRAF iPF820 koristi petobojne ispisne glave s tintama na bazi koloranata i pigmentnim tintama te nudi brzu izlaznu produkciju i učinkovito korištenje tinte, tj. nizak ukupan trošak posjedovanja. Model je predstavljen prošle godine, a riječ je o iznimno svestranom uređaju koji podržava ispis preciznih, visokokvalitetnih materijala u boji i u crno-bijeloj tehnici na širokoj paleti medija.

David Sweetnam, BLI-ev direktor laboratorija i istraživanja zadužen za Europu, izjavio je: "BLI odaje priznanje tvrtkama koje ostvaruju najbolje rezultate u tiskarskoj industriji te smo ponosni što modelu Canon imagePROGRAF iPF820 možemo dodijeliti najnoviju nagradu ‘Pick’. Uređaj je ponudio vrlo kvalitetan ispis raznih vrsta materijala, od karata i arhitektonskih planova ispisanih na običnom papiru do visokokvalitetnih fotografija ispisanih na Canonovim vrhunskim fotopapirima. Canon i dalje ispunjava potrebe tržišta svojim visokokvalitetnim pisačima."

Osim nagrade za imagePROGRAF iPF820, BLI je Canonu dodijelio i nagradu za "najbolju liniju višefunkcijskih pisača" za 2008. godinu, što je šesti put od 2000. godine da je Canon osvojio tu titulu. Za svoju je uredsku liniju višefunkcijskih pisača Canon dobio i četiri nagrade "Pick" za jesen 2008.

Yuichi Miyano, direktor marketinga za područje Europe zadužen za pisače velikog formata, izjavio je: "U zadnjih je pet godina Canon osjetno ojačao svoj položaj na tržištu pisača velikog formata, nadmašivši neke već etablirane proizvođače. Upravo je fantastično što je BLI odao priznanje Canonovoj vrhunskoj tehnologiji i snažnom tržišnom položaju dodijelivši mu još jednu nagradu ‘Pick’.

Naši klijenti imaju različite potrebe pri ispisu velikog formata, a Canon im može ponuditi uređaj primjeren svim tim potrebama. Canon je odlučio tijekom sljedeće godine proširiti svoj portfelj pisača velikog formata te povećati svoj udio na tržištu, a ova je nagrada dokaz da se postojano približavamo tom cilju."

Buyers Laboratory Inc nagradio Canon imagePROGRAF iPF820

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.