Business Logic Systems: InTelestage sustav za mobilni marketing i u Hrvatskoj

Fotografija članka: Business Logic Systems: InTelestage sustav za mobilni marketing i u Hrvatskoj

Business Logic Systems: InTelestage sustav za mobilni marketing i u Hrvatskoj

Rješenje su do sada uspješno primijenili brojni mobilni operateri u Australiji, Saudijskoj Arabiji i Maleziji, omogućujući tvrtki Business Logic Systems da stečena iskustva primjeni i u suradnji s lokalnim operaterima. Korištenjem InTelestage sustava za automatizaciju marketinških procesa operateri mogu promptno prilagođavati parametre svojih usluga i dodanih vrijednosti u ovisnosti o trenutačnim tržišnim uvjetima te zahtjevima svojih pojedinačnih korisnika.

Kako tržišta usluga mobilne telefonije postaju sve zasićenijima, mobilnim operaterima postaje sve važnije uspostaviti direktan i relevantan dijalog sa svojim korisnicima, budući u suprotnom postoji stvarna mogućnost da prijeđu na konkurentsku mrežu. BLS-ovo rješenje omogućuje operateru da uspostavi izravnu, pravovremenu i smislenu interakciju sa svojim korisnicima putem njihovih vlastitih mobilnih telefona – nasuprot slučajevima kada se, primjerice, korisnik mora služiti zasebnim internetskim servisima ili čak fizički posjetiti prodajno mjesto. Modularni portfelj InTelestage rješenja dizajniran je tako da se funkcionalnosti mogu jednostavno povezati i nadodati na postojeće sustave drugih proizvođača. Ovakav stupanj integracije marketinškim odjelima omogućuje stvaranje potpuno automatiziranih procesa i povezivanje i objedinjavanje podataka o korisniku iz više izvora, a što u konačnici stvara kvalitetniju dvosmjernu komunikaciju i smanjuje operativne troškove poslovanja.

InTelestage rješenje sastoji se od četiri osnova sustava. Modul za upravljanje kampanjama (Campaign Management Solution) namijenjen je osiguravanju trenutačnog uvida u konkretne želje i potrebe korisnika. Na osnovi tih informacija sustav omogućuje organiziranje brzih i usmjerenih prodajnih kampanja koje postojećim i potencijalnim korisnicima nude relevantne usluge i proizvode. Modul za upravljanje korisničkim ciklusom (Customer Lifecycle Management Solution) sličan je sustavu za upravljanje kampanjama, no njegova prvotna namjena je rad s informacijama o postojećim korisnicima, primjerice dobivanje kvalitetnijeg uvida o korištenju proizvoda i usluga u sklopu različitih pretplatničkih segmenata i modela. Modul za nagradne igre (Lucky Draw) posebno je prilagođen kako bi mogućnost dobitka vrijednih nagrada osigurao i korisnicima prepaid usluge, odnosno svima koji koriste bonove te o kojima operater, na osnovi korištenja standardnih rješenja, inače ne bi mogao prikupiti dovoljno informacija. Modul za optimizaciju prihoda (Revenue Optimiser) nadovezuje se na prethodni modul i osigurava dodatne mogućnosti kvalitetnijeg obostranog odnosa s korisnicima prepaid modela usluga.

Tvrtka Business Logic Systems specijalizirala se za ponudu rješenja korisničke analitike, marketinške automatizacije i praćenja vjernosti korisnika u industriji usluga mobilne telefonije. Osnovana je 1996. godine sa sjedištem u Velikoj Britaniji. Uz razvojni centar u Rumunjskoj i nedavno otvoreni ured u Beču, tvrtka je trenutačno prisutna i na tržištima Srednjeg istoka, Azije i Australije. Ivan Skerlanitz, BLS-ov regionalni direktor prodaje za područje Srednje i istočne Europe, zadužen je za nadzor razvoja tržišta mobilne telefonije u Austriji, Srbiji, češkoj, Bugarskoj, Hrvatskoj, Mađarskoj i Poljskoj.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.