Business Hackathon u koprivničkoj Podravci nadmašio očekivanja

Fotografija članka: Business Hackathon u koprivničkoj Podravci nadmašio očekivanja

Ukupno 20 business i IT stručnjaka iz Podravke, Microsofta i Compinga i Maistre već drugi dan, gotovo 40 sati, radi na razvoju sustava online naručivanja Podravka jela iz Food Solution segmenta.

Oglas

Predsjednici uprava kompanija obišli su danas timove te dobili uvid u dosadašnja rješenja i dali sugestije prije finalnog rješenja, koje će biti prezentirano danas u večernjim satima, nakon čega slijedi unaprjeđenje sustava te produkcija i implementacija.

Inovativnost sustava koji se razvija leži prediktivnoj analizi, odnosno predviđanju asortimana i količine hrane utemeljenom na dotadašnjim narudžbama, profilu gostiju i vrsti ugostiteljskog objekta koji će softver implementirati, što će rezultirati bržim, jednostavnijim i preciznijim naručivanjem jela.

Spomenimo i kako je Podravkin projekt Food Solution pokrenut nedavno, a riječ je o proizvodnji gotovih jela za hotele i toploteke po najvišim nutricionističkim standardima. U kvalitetu ovog rješenja uvjerila se i vodeća hrvatska turistička kompanija Maistra zbog čega se uključila kao partner Hackathona, ponudivši svoje iskustvo s gostima i narudžbom jela kao predložak za rad timova u ova dva dana.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.