Buđenje uz strujni šok

Fotografija članka: Buđenje uz strujni šok

Pavlok narukvica vas budi tako da vas strese strujom

Oglas

Meni je najveća prednost pametnih narukvica što me najbolje budi ujutro. To dosadno i naporno vibriranje koje traje dok se ne ustanete, izvrsna je stvar za sve duge spavače.

Nekima navodno ni to nije dovoljno pa će ih ova vijest jako zainteresirati. Pavlok pametna narukvica je uređaj koji bi vas mogao probuditi i u 4 ujutro bez većih problema. Ime vas možda podsjeća na one peseke iz pokusa koji sline čim zvono zazvoni.

Pavlok narukvica nije daleko od toga. Nakon što vas strese nekoliko dana zaredom, počet ćete se buditi bez većih problema i desetak minuta ranije kako biste izbjegli ponovni šok.

“Jedini alarm koji ćete ikad trebati”, prema riječima proizvođača, treba se upariti s vašim pametnim mobitelom kako bi se mogao koristiti. Pomoću aplikacije podešavate vrijeme u koje se želite probuditi kao i neke druge opcije (primjerice, možete se i ručno stresti strujom ako vam ono ujutro nije dosta ili nemate dovoljno u novčaniku ni za kavu).

Narukvica se može kupiti preko , a cijena joj je trenutno 180$.

buđenje uz strujni šok_2

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.