Breo iSee4 Portable Eye Massager – rješenje za umorne oči, po sniženoj cijeni na TomTopu

Fotografija članka: Breo iSee4 Portable Eye Massager – rješenje za umorne oči, po sniženoj cijeni na TomTopu

Koliko je dobar Breo iSee4 prijenosni masažer za oči govori i podatak kako je su ga odobrile praktički sve regulatorne agencije (FDA, ROHS, FCC, CE). Ovih ga dana možete kupiti po sniženoj cijeni na TomTopu.

Oglas

Vjerujemo kako mnogi od vas nisu nikada čuli za jednu ovakvu “spravicu” koja vam može pomoći u relaksiranju vaših očiju. Čuvajte oči, one su jedan od najvažnijih ali i najosjetljivijih organa, tako da bi Breo iSee4 Portable Eye Massager dobro došao svima. U narednih desetak dana nalazi se u prodaji na po sniženoj cijeni.

Ovaj zanimljiv proizvod je i nama nešto novo, nismo za tako nešto čuli i zbog toga nas je privukao. Breo iSee4 je nešto što će odmoriti i relaksirati vaše oči, a s obzirom da je tek nešto veće od običnih naočala vrlo je lako prenosiv i ovaj masažer uvijek vam može biti pri ruci.

Od nekih mogućnosti spomenimo kako je ovo masažer s grijanjem, komprimiranim zrakom, vibracijama i masažom na gnječenje, a pomaže u olakšavanju naprezanja očiju tako da ih opušta, a dobra je i za suhu kožu. Sam postupak masaže je lagan i opuštajući, tako da je užitak koristiti Breo iSee4 Portable Eye Massager.

Ugrađeni grijači omogućuju grijanje očiju na konstantnoj temperaturi od 42°C, što je također neka vrsta terapija koja omogućuje bolju cirkulaciju krvi i pomaže u njihovom opuštanju. Kako radi sama masaža očiju najbolje ćete vidjeti ako pogledate niže priloženi video. Inače postoje tri načina rada – Sleep, MED i HARD.

Bateriju punite preko USB kabela, a za lakše nošenje možete ih preklopiti. Sami materijali od kojih je masažer napravljen su plastika izvana i materijal od fine mekane tkanine iznutra. Inače su dimenzija samo 20 x 8 centimetara i teške 331 gram. Idealne su za nošenje poslije gledanja TV-a, prije spavanja, napon posla ili napornog učenja.

Breo iSee4 Eye Massager je vrlo praktičan i koristan uređaj koji može pomoći vašem zdravlju, a oči će vam biti zahvalne. Pronašli smo ga po sniženoj cijeni na po sniženoj cijeni u narednih desetak dana od samo 94,99$. Ako vi ne mislite na svoje zdravlje, mi mislimo na vas… :)

Inače, bogatu ponudu TomTop webshopa, a na kojem i sami kupujemo, možete pronaći na .

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.