Božićna priča – obitelj Salaj godinama u Grabovnici priprema najljepšu božićnu bajku

Fotografija članka: Božićna priča – obitelj Salaj godinama u Grabovnici priprema najljepšu božićnu bajku

Vjerojatno ste čuli za obitelj Salaj, drage ljude iz Grabovnice pokraj Čazme, a koji već godinama uveseljavaju i staro i mlado. Njihova “Božićna priča” je jedna od najljepših u svijetu. Ako ih još niste posjetiti, trebali bi… :)

Oglas

Na svom imanju od oko 60.000 četvornih metara i ove su godine ispričali svoju božićnu bajku kroz više od 2 milijuna osvijetljenih žaruljica u raznim bojama i oblicima. Ovogodišnja je priča krenula početkom prosinca, a potrajat će sve do polovice siječnja. Dočekat će vas osvijetljeni borovi, djed Božićnjak, jaslice, sobovi, saonice, anđeli, sve ono najljepše od Božića, ali i okićeni mostovi i drugi popularni likovi.

Ova božićna bajka traje već 15-ak godina, a svake godine broj posjetitelja raste. A i nisu daleko, Grabovnica je 60-ak kilometara istočno od Zagreba, na cesti prema Bjelovaru, tako da je praktički blizu svima. S obzirom da pravi božićni ugođaj možete dobiti samo po mraku, posjetiti ih možete svaki dan od 16:00 – 21:00 sat.

Neki izvori spominju kako bi Božićnu priču obitelji Salaj ove godine moglo vidjeti i više od 100.000 posjetitelja. Ako vas zanima cijena ulaznice, i ona je pristupačna, samo 30 kuna. Eh, da, možete tamo i nešto pojesti i popiti, ima svega :) Postoje i brojni organizirani prijevozi autobusom i vlakom, guglajte malo i pronaći ćete sve potrebne podatke.

Bili smo na otvorenju , a tko zna – možda nas put odvede i u lijepu Božićnu  priču obitelji Salaj u Grabovnici.

Svakako pogledajte i video priloge niže, jedan je sniman i s dronom, jako efektno… :)

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.