Booking.com – pretrage putovanja prema strastima i interesima putnika

Fotografija članka: Booking.com – pretrage putovanja prema strastima i interesima putnika

Booking.com je uveo novu opciju na svojoj stranici kako bi pomogao putnicima u potrazi za raznim odredištima prema svojim interesima.

Oglas

Riječ je o najnaprednijem načinu pretrage na tržištu koji spaja putnike s najboljim odredištima i smještajnim objektima na temelju njihovih strasti i interesa. Na taj način Booking.com mijenja današnji koncept pretrage putovanja ograničene na određeni grad ili specifični hotel.

Ljubitelji promatranja zvijezda, zaljubljenici u ulične restorane ili fanovi skakanja s padobranom sada će moći otkriti jedinstvena odredišta diljem svijeta i uživati u svojim omiljenim aktivnostima, njih čak 850.000 s 30 vrsta smještaja u više od 220 zemalja diljem svijeta – od hotela pa sve do apartmana, vila, iglua, kućica na drveću i još mnogo toga.

Novi se alat za traženje odredišta temelji se na više od 26 milijuna preporuka široke baze Booking.com korisnika diljem svijeta, a predstavlja potpuno nov i inovativan algoritam koji spaja najzanimljivija svjetska odredišta i doživljaje koje nude.

Prednosti Booking.com-ove platforme za pretrage prema strasti:
–     Više od 200 ponuđenih strasti za pretragu, bilo da je vaša strast skakanje s padobranom, lov na tartufe, tango ili nešto drugo.
–    Više od 1.000 odredišta predstavljenih bogatim sadržajem koja čine idealnu kombinaciju stručnosti i stvarnih recenzija te iskustva korisnika Booking.com-a.
–    Preporuke odredišta te više od 180 provjerenih lokalnih vodiča sa savjetima stručnjaka o najvećim atrakcijama odredišta u koja putujete.

Isprobajte i sami novo Booking.com pretraživanje na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.