Bonbon zadao novi udarac konkurenciji – neiskorištene min/MB/SMS se prenose u slijedeći mjesec

Fotografija članka: Bonbon zadao novi udarac konkurenciji – neiskorištene min/MB/SMS se prenose u slijedeći mjesec

Korisnici bonova u Bonbon mreži od 15. lipnja su dobili novu vrlo zanimljivu mogućnost – neiskorištene minute, megabajte prometa i SMS poruke prenose se u slijedeći mjesec!

Oglas

Zvuči predobro da bi bilo istinito. Ali prošvrljali smo po Bonbon službenim web stranicama i zaista se uvjerili u to. Ovo je odlična vijest za sve korisnike, pogotovo one koji imaju naviku kupovati veće pakete jedinica. Sigurno ste o tome pričali i sa svojim prijateljima kako bi bilo dobro, a evo ovih se dana to i dogodilo. Višak vam više neće propadati.

Kako se može prebaciti neiskorištene minute, SMS-ove i megabajte?

Jednostavno – reaktivacijom paketa. Primjerice, ako ti ostane 1 GB neiskorištenog podatkovnog prometa, nakon aktivacije istog paketa (npr 3 GB) u slijedećem mjesecu ćete imati: novih 3 GB + nepotrošenih 1 GB = ukupno 4 GB prometa za surfanje. Jedini uvjet je automatska reaktivacija paketa pa ćete morati pripaziti na stanje računa kako vam se ne bi deaktivirao. Također ako prijeđete na manji ili veći paket, prenošenje se prekida, zato pripazite da prije izmjene potrošite aktivni paket.

Ne zaboravite i kako je Bonbon jedina mreža u Hrvatskoj u kojoj se ne zaračunava u naknada za uspostavu poziva. Još jedna zgodna pogodnost je i prebacivanje kuna s jednog Bonbon računa na drugi, što je također besplatna usluga.

Dodajmo na kraju i kako su i neki standardni paketi “podebljani” brojem minuta, megabajta i SMS poruka, što možete vidjeti i na slici niže.

Sve ovo sami možete provjeriti na službenim .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.