B.net videoteka obogaćena naslovima 20th Century Fox, Sony i Paramount Pictures

Fotografija članka: B.net videoteka obogaćena naslovima 20th Century Fox, Sony i Paramount Pictures

Aktualni filmski naslovi spomenutih studija od danas su dostupni u novom katalogu "Premijere" dok su njihovi stariji filmovi smješteni u postojećim katalozima. Cijene iznajmljivanja filmova su 15 kn za aktualne, odnosno 12 kn za starije filmske naslove.

"Ova suradnja s 20th Century Fox, Sony Pictures i Paramount Pictures u narednim će mjesecima biti zaslužna za daljnje znatno povećanje filmske ponude u B.net Videoteci, čineći je jednom od najbolje opremljenih na tržištu. Dodatne usluge poput ove, i naš kontinuirani rad na tome da korisnicima omogućimo praćenje najatraktivnijih sadržaja dostupnih u svijetu, znatno povećavaju vrijednost naših usluga za B.net korisnike", izjavio je Adrian Ježina, predsjednik uprave B.neta. "Postojeće kataloge filmova u Bnet Videoteci također smo bolje organizirali kako bi omogućili lakše pronalaženje novih i atraktivnih sadržaja", naglašava Adrian Ježina.

B.net Videoteka se ističe na tržištu bogatstvom i raznolikošću ponude u pojedinim kategorijama kojima je posvećena posebna pažnja; kategorije europskog, hrvatskog i dokumentarnog filma, a posebno kategorija sadržaja namijenjenog djeci. Poneki su sadržaji na raspolaganju samo korisnicima B.neta, poput kanala Karaoke, mjesta gdje gledatelji mogu odabrati neku od više stotina pjesama te ih otpjevati, sami ili u društvu, vođeni tekstom na ekranu. Korištenje svih karaoka koje su na raspolaganju u B.netovoj Videoteci zahvaljujući ekskluzivnom sporazumu B.neta i The Karaoke Channela potpuno je besplatno.

B.net videoteka obogaćena naslovima 20th Century Fox, Sony i Paramount Pictures

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.