B.net službeni telekom Croatia Boat Showa

Fotografija članka: B.net službeni telekom Croatia Boat Showa

B.net službeni telekom Croatia Boat Showa

Kao telekomunikacijski sponzor Croatia Boat Showa B.net osigurava telekomunikacijsku povezanost cijelog sajma sa svijetom brzim stalnim vodovima, što je usluga koju B.net može ponuditi i svojim poslovnim korisnicima čiji je broj u prošloj godini znatno narastao. B.net će također realizirati i kompletan streaming ključnih zbivanja na Croatia Boat Showu, poput raznih predstavljanja i ostalih zanimljivih sadržaja sajma, pa će tako u manifestaciji putem interneta moći uživati i oni koji nisu u mogućnosti posjetiti Split tih dana.

Nadalje, B.net će na Croatia Boat Showu osigurati bežični pristup internetu na cijelom prostoru sajma, besplatan za sve izlagače i posjetitelje te će opremanjem Press centra prijenosnim računalima i ostalom potrebnom informatičkom opremom omogućiti novinarima da budu povezani sa svijetom i brzo šalju izvještaje u svoje redakcije.

Na štandu B.neta u sklopu sajma moći će se također dobiti i sve informacije o B.netovim uslugama i njihovoj dostupnosti u Splitu i Solinu, gradovima u kojima je B.net već dugo prisutan zahvaljujući svojoj razgranatoj mreži na ovom području.

„Kako smo već dugo prisutni na Croatia Boat Showu, znamo da svi oni koji vole uživati u moru i brodovima također vole i predahnuti od morskih avantura u toplini svoga doma, a moderne kabelske i telekomunikacijske usluge koje im to omogućavaju danas su dostupnije i naprednije nego ikad ranije. Povezanost ovih dvaju svjetova stoga je logična i drago nam je da se ponovno možemo predstaviti splitskoj nautičkoj publici na ovoj uglednoj manifestaciji“, izjavio je Adrian Ježina, predsjednik uprave B.neta Hrvatska.

B.net službeni telekom Croatia Boat Showa

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.