B.net proširio ponudu Sport Klub i Sport Klub+ sadržajima

Fotografija članka: B.net proširio ponudu Sport Klub i Sport Klub+ sadržajima

B.net Hrvatska je odsad jedini distributer ovih dvaju sportskih programa na području Hrvatske, a suradnja B.neta i Sport Kluba bit će dodatno proširena novim sadržajima i mogućnostima koje su do sada bile nedostupne hrvatskim gledateljima na drugim distribucijskim platformama.

B.net je, naime, omogućio distribuciju dodatnih sadržaja u elitnim i najzanimljivijim terminima na način da je osigurao dodatne kanale za emitiranje, pa će tako, primjerice, gledatelji moći istovremeno pratiti više zanimljivih utakmica prestižne Premier lige koje se igraju istovremeno, a ne samo dvije koliko bi ih inače uživo prenosili Sport Klub i Sport Klub+.

Na Sport Klubu gledatelji mogu pratiti hrvatske nogometaše koji igraju u Premier ligi i FA Cupu, potom španjolski Kup kralja i brojna nacionalna nogometna prvenstva, poput škotske Premier lige ili pak portugalske, norveške i ruske, ali ovi sportski programi uživo prenose i brojne druge sportove osim nogometa.

Hrvatsko košarkaško prvenstvo tako se također može pratiti putem Sport Kluba i Sport Kluba+, baš kao i natjecanja u najatraktivnijoj košarkaškoj ligi na svijetu, američkoj NBA, čije se utakmice prenose uživo. U trenucima kada se zahuktavaju hokejaška natjecanja i očekuju novi uspjesi zagrebačkog "Medveščaka", gledatelji će se sigurno još češće uključivati u prijenose sljedećih utakmica a pravi ljubitelji hokeja na ovim programima mogu pratiti i najprestižniju hokejašku ligu na svijetu – NHL.

Sport Klub, Sport Klub+ i povezani sadržaji, poput dodatnih kanala na kojima će se emitirati zanimljivi prijenosi kada za to postoji potreba, dostupni su korisnicima B.neta u okviru Sportskog paketa koji sadrži ukupno 16 programa i jedan je od najtraženijih tematskih paketa u ponudi B.neta.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.