BMW Serije 3 koji se pretvara u Transformer Antimon robota može biti i vaš

Fotografija članka: BMW Serije 3 koji se pretvara u Transformer Antimon robota može biti i vaš

Navodno će se pojaviti na aukciji u Abu Dhabiju, u “voznom” je stanju, a ako vam se sviđa Transformer Antimon “igračka” može biti vaša za samo 600.000$.

Oglas

Iako nije licenciran za vožnju po cesti, može se kretati brzinom od 20 kilometara na sat, ali samo na daljinski. Kada želite ili kada to zatreba u 30-ak sekundi će se pretvoriti u Transformer robota koji čak nešto i priča, miče rukama i prstima. Sve u svemu vrlo zanimljiva igračka, pa ako imate viška 4,3 milijuna kuna može biti vaš :)

Inače, razvio ga je turski startup Letrons, na njemu je 11 mjeseci radilo 12 inženjera i 4 tehničara. Navodno je Antimon prvi iz serije od 12 robota, a koju namjerava realizirati ova tvrtka. Trenutno su u razvojnoj fazi, a postoji vjerojatnost da će postojati i neki manji modeli. Isto tako, spominje se kako bi neki od modela iz serije mogli biti i odobreni za cestovnu vožnju.

Kako smo već spomenuli, premijerno će se pojaviti na Big Boys Toys izložbi u Abu Dhabiju (UAE). Prodavat će se na aukciji, a početna cijena mu je 600.000$. U Letronsu kažu kako su već dobili nekoliko ponuda što samo govori kako ima bogatih kupaca kojima je ovo zaista igračka.

Sigurno će vas zanimati i kako ovaj nevjerojatni tehnološki primjerak izgleda i u pokretu. Pogledajte video niže i uživajte… :)

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.