Bluetoothom povezan tampon… wow…

Fotografija članka: Bluetoothom povezan tampon… wow…

Pametna tehnologija dolazi doslovno u SVE pore našeg života

Oglas

Drage dame, pripadnice ljepšeg spola, izgleda da je baš Kina odlučila pronaći odgovor za vaše probleme koje vas periodično muče. Mijenjanje tampona, strah od anafilaktičkog šoka od istog i ostale popratne stvari koje dolaze s njime, znamo da nisu ugodne. Uzmimo u obzir da nismo spomenuli ni osnovne probleme poput toga da uvijek dio sadržaja može iscuriti i stvoriti neugodne probleme.

Više nema straha i brige. Jedna kineska kompanija je došla na ideju da se povežete sa svojom vaginom koristeći Bluetooth tampon. Naime, plan Kompanije my.Flow je pružiti vam informaciju kada je vaš tampon pun i kada ga trebate zamijeniti.

Na sljedećoj slici možete vidjeti i prvi prototip:

Bluetoothom povezan tampon... wow_2

Žice iz tampona!? Izgleda prilično neudobno pa je stoga i proizvođač promijenio proizvod pa sada izgleda kao što je prikazano na naslovnoj slici. Pogledate li bolje, vidjet ćete bakreni kraj na končiću koji sada izgleda manje strašno. Ideja je da končić bude dugačak do 30 cm i zakači se negdje kod ženinog struka. Tamo će se povezati s Bluetooth modulom koji će vam javiti sve potrebne informacije.

Koliko će modul biti tanak, ne znamo, ali se vaš pametni tampon ne bi trebao nazirati ispod majice. Vjerojatno ne želite nikome objašnjavati u ljetnim mjesecima što vam je to za strukom.

Cijena Bluetooth modula će biti oko 50$, a mjesečna zaliha tampona bi se trebala moći dobiti za otprilike 13$. Nažalost, nije baš objašnjeno što točno znači mjesečna zaliha jer svi znamo da to varira od žene do žene.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.