Bluesun hotels & resorts prvi hotelski lanac s Android, iOS i WP8 aplikacijom

Fotografija članka: Bluesun hotels & resorts prvi hotelski lanac s Android, iOS i WP8 aplikacijom

Koliko je mobilna tehnologija važan dio svakodnevnog života, rada, pa i turizma govori i najnoviji potez Bluesun hotels & resorts hotelskog lanca.

Oglas

Naime, Bluesun hotels & resorts je prvi hotelski lanac u Hrvatskoj koji je pokrenuo vlastitu mobilnu aplikaciju, s ciljem pružanja novih doživljaja putovanja prema postojećim i potencijalnim gostima.  Aplikacija je dostupna korisnicima Android uređaja , iOS i Win8 pametnim telefonima.

Pokretanje vlastite aplikacije na mobilnim uređajima u Bluesun hotels & resorts objašnjavaju kao logičan slijed u praćenju trendova na tržištu mobilnih aplikacija za rezervaciju hotelskog smještaja.  Tako je primjerice najveća i najbrže rastuća globalna agencija za rezervaciju hotelskog smještaja, booking.com,  izvijestila kako je na njihovoj mobilnoj aplikaciji u posljednje 3 godine napravljeno više od 20 milijuna rezervacijskih transakcija, s ukupnim porastom prihoda od 300% za isto razdoblje.

“Navike gostiju kod rezervacije smještaja danas su bitno drugačije i odraz su tehnoloških promjena. Današnji gosti očekuju kako će sve navedeno moći obavljati, ali  u udobnosti kauča, suvozačevog mjesta u automobilu i/ili u kafiću, pritom koristeći sve ulazne medije: tablet, desktop, prijenosno računalo i/ili mobilni telefon“, objašnjava Petar Krvarić, direktor marketinga u Bluesun hotels & resorts.

Krvarić  najavljuje kako će korisnici Bluesun mobilne aplikacije u skorom roku moći pregledavati virtualne šetnje kroz hotele, pronalaziti brojne informacije o atraktivnostima na destinacijama na kojima se nalaze Bluesun hoteli (Bol, Brela, Tučepi, Starigrad Paklenica i Marija Bistrica), ali i rezervirati usluge poput izleta i transfera od hotela do zračnih luka.

Sljedeći korak u razvoju aplikacije, prema objašnjenju Krešimira Drvara, voditelja digitalnog marketinga u Bluesun hotels & resorts,  je funkcionalnost koja će omogućiti gostima hotela da  za vrijeme svog boravka u hotelu upute tzv. „Instant komentar“  direktora hotela s pohvalom  i/ili kritikom. Direktori hotela zaprimaju poruku u realnom vremenu s podatkom o broju sobe i rješavaju problem dok je gost još u hotelu.

Mobilne su aplikacije snažan alat za poticanje lojalnosti, ali i priliku za kvalitetnijem upoznavanjem sa željama i potrebama gostiju.  Najveći izazov vide u višejezičnom pokrivanju aplikacije, budući su Bluesun gosti pretežno stranci i pokrivaju širok raspon zemalja, od Velike Britanije, Njemačke, sve do Rusije, Argentine i Brazila.

Bluesun hotels & resorts

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.