Bluespin – prvi Bluetooth Fidget Spinner

Fotografija članka: Bluespin – prvi Bluetooth Fidget Spinner

Sada postoji Fidget Spinner sa Bluetoothom kako bi mogli pratiti sve trikove i akrobacije te bilježiti brzinu u aplikaciji na pametnom telefonu.

Oglas

Prva pametna igračka za Fidget Spinner entuzijaste pojavila se u kampanji . Firma po imenu BlueSpin sprema se lansirati prvi Bluetooth Fidget Spinner.

Ovaj Spinner povezan je preko bluetootha s vašim telefonom, a aplikacija vam dodjeljuje bodove za trikove koje možete podijeliti s prijateljima ili ih izazvati na dvoboj. Kućište BlueSpin spinnera ima tipke osjetljive na dodir sa obje strane i akcelerometar koji prati pokrete. Može mjeriti brzinu, odnosno broj okretaja i govoriti vam koliko ste kad prebacite spinner iz jedne ruke u drugu ili ga balansirati na jednom prstu.

Uređaj inače ima jednu ugrađenu bateriju koja se može zamijeniti i trebala bi trajati čitavu godinu, iako sumnjamo da će do kraja godine spinneri i dalje biti fora. Cijena je 49$.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.