Blue Coral Samsung Galaxy S7 edge stigao u Europu

Fotografija članka: Blue Coral Samsung Galaxy S7 edge stigao u Europu

Iz popularne južnokorejske kompanije stižu odlične vijesti za sve fanove – naime u Europu je stigao Samsung Galaxy S7 edge u Blue Coral varijanti.

Oglas

Dakle, Samsung Galaxy S7 edge je od sada dostupan za kupnju u ovoj prekrasnoj boji u Velikoj Britaniji, ali će se uskoro sigurno naći i na policama trgovina diljem ostalih europskih zemalja, pa tako i nadamo se na našim.

Ova se plava varijanta Galaxy S7 edge modela nedavno našla i na službenoj nizozemskoj Samsung-ovoj stranici, pa je tako sigurno za zaključiti da će se i tamo uskoro pojaviti u službenoj prodaji.

Vrijedi spomenuti i kako će svi korisnici koji prije 28. veljače kupe Samsung Galaxy S7 edge u Blue Coral varijanti na dar dobiti Samsung Gear Fit 2 sportsku pametnu narukvicu. Ova će se narukvica trebati tražiti na Samsung-ovim službenim web stranicama. Nadamo se da će ovo vrijediti za sve kupce, svih zemalja.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.