Bluboo S1: Mi Mix kopija sa 4 ili 6 GB radne memorije i dual kamerom

Fotografija članka: Bluboo S1: Mi Mix kopija sa 4 ili 6 GB radne memorije i dual kamerom

Lista pametnih telefona koji imaju sve manje rubove oko ekrana ili ih uopće nemaju sve je duža.

Oglas

Ovaj trend prihvatila je i kompanija Bluboo koja je ovom segmentu dodala smartfon koji nema rubove sa tri strane ekrana. Riječ je o pametnom telefonu naziva Bluboo S1 čija se službena premijera očekuje u lipnju ove godine, dok se kao prodajna cijena spominje nekih 150 američkih dolara.

Ovakav trend takozvanih „bezel-less“ smartfona započeo je kineski Xiaomi sa svojim Mi Mix modelom koji su mnogi konkurenti na smartfon tržištu odlučili kopirati. Dakle Bluboo S1 gotovo da i nema rubova oko lijeve, desne i gornje strane ekrana, dok je donji dio omogućio prostor za ugrađen skener otiska prsta i Home tipku u jednom.

Po pitanju specifikacija ovaj trendi smartfon donosi MediaTek-ov Helio P25 procesor srednje klase uparen sa 4 ili 6 GB RAM-a te 64 GB interne memorije. U još se jednoj stvari kompanija Bluboo povinula trendovima, a to je dvostruka stražnja kamera sa kombinacijom 16 MP i 3 MP senzora, uz obećanje Bokeh efekta.

Stražnja je strana ovog smartfona lagano zakrivljena, a s prednje strane se na dnu uspjela smjestiti i prednja selfie kamera. Nismo sigurni gdje se nalazi slušalica, no moguće je da je koristi tehnologiju kao Mi Mix. Mnogo podataka još nedostaje kako bi slika o ovom zanimljivom smartfonu bila potpuna, no sudeći prema gore navedenom Bluboo S1 bi mogao biti prilično popularan pametni ljubimac.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.