Bluboo Maya – objavljena osnovna konfiguracija i prva fotografija

Fotografija članka: Bluboo Maya – objavljena osnovna konfiguracija i prva fotografija

Ako možemo zaključiti prema podacima koje je objavio Bluboo Mobile, njihov novi Bluboo Maya bit će još jedan pametni telefon s vrlo solidnom hardverskom konfiguracijom.

Oglas

Iako se njegova premijera očekuje idućeg mjeseca, ovih su se dana pojavili neki detalji novog Bluboo Maya pametnog telefona. Ne zna se puno ali sasvim dovoljno da možemo izvući neke zaključke. Ono što tvrde u kompaniji je kako će to biti vrlo jeftini smartfon s odličnim kamerama, te vrlo solidnim hardverom.

Od onih konkretnih stvari smo saznali kako će raditi na popularnom MediaTekovom 4-jezgrenom MT6580A procesoru na 1,3 GHz, a koji je vrlo brz i prilično energetski štedljiv. Ugrađeno će biti 2 GB RAM-a i 16 GB interne memorije. Ne sumnjamo kako će podržavati Dual SIM, te će raditi na novom Android 6.0 Marshmallow operativnom sustavu, što je i službeno potvrđeno.

Ono što posebno naglašavaju u kompaniji je podatak kako će Bluboo Maya imati odličnu cijenu, ili ako hožete odličan odnos uloženog i dobivenog. Premijera se očekuje idući mjesec, kao i početak prodaje.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.