Bluboo D1 i R1 premijerno predstavljeni na Global Sources Electronics Showu

Fotografija članka: Bluboo D1 i R1 premijerno predstavljeni na Global Sources Electronics Showu

Sajam u Hong Kongu ponudio je mnoge premijere u mobilnom svijetu, među njima i dva zanimljiva smartfona – Bluboo D1 i R1.

Oglas

Global Sources Electronics Show je veliki sajam koji se ovih dana održava u Asia Expo u Hong Kongu. Kineska kompanija iz susjednog Shenzhena predstavila je svoje nove pametne telefone – obični Bluboo D1 i robusni i vodootporni Bluboo R1.

Bluboo D1 ima kućište koje je kombinacija plastike i aluminijske legure, a može se pohvaliti s četiri kamere – dvije prednje sa “softlight” svjetlom, kao i dvije stražnje od 5 MP + VGA interpolirane na 8 MP + 2 MP. Sviđa nam se i što ima LED notifikacijsko svjetlo koje uvijek dobro dođe.

Smartfon ima 5 inčni IPS ekran HD rezolucije od 1280 x 720 točaka te sa 2.5D zakrivljenim staklom, a inače ga potpisuje JDI. Ugrađena je baterija od 2600 mAh, radi na MediaTekovom 4-jezgrenom MT6580A procesoru na 1,5 GHz, te ima 2 GB RAM-a i 16 GB interne memorije.

Bluboo R1 je drugačiji. Radi se robusnom smartfonu koji je vodootporan i otporan na prašinu u skladu s IP68 certifikatom. Koliko je dobar i čvrst možete vidjeti i na video prilogu niže. Ono što će vam se sigurno svidjeti je moćna baterija od 7150 mAh battery.

Isto tako, ima iznenađujuće jake kamere – prednja je od 8 MP interpolirana na 13 MP, dok je stražnja od 16 MP interpolirana na 21 MP. Inače radi na MediaTekovom 8-jezgrenom MT6755 procesoru (Helio P10), uz 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije. Spomenimo i kako radi na Android 7.0 Nougat OS-u.

Za sada nema informacija o cijeni i dostupnosti, nadamo se uskoro.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.