Blu Vivo 8 nudi veliku bateriju, Nougat OS i metalno tijelo za manje od 250$

Fotografija članka: Blu Vivo 8 nudi veliku bateriju, Nougat OS i metalno tijelo za manje od 250$

Blu Vivo 8 je novi dodatak kompanijinoj Vivo liniji uređaja koji je do sada uključivao Vivo 5R i Vivo 6 smartfone, a odlikuje ga metalno tijelo te Android Nougat operativni sustav.

Oglas

Njegov lijep i elegantan dizajn upotpunjuje 5.5-inčni ekran FHD rezolucije, dok se u radu oslanja na osmojezgreni MediaTek 6755 Helio P10 procesor sa radnim taktom od 2.0 GHz. Kamera na stražnjoj strani uređaja raspolaže sa 13 MP senzorom, dok je za selfie fotke zadužena 16 MP prednja kamera. Ispod ekrana smjestila se i fizička home tipka koja ima integrirani senzor otiska prsta.

Ostatak specifikacija Blu Vivo 8 smartfona uključuje podršku za 4G LTE mreže, 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije koja je proširiva MicroSD karticama. Možda je i najzanimljivija značajka Blu Vivo 8 smartfona njegova velika baterija koja raspolaže kapacitetom od čak 4.010 mAh, a koja bi korisniku trebala pružiti najmanje jedan dan autonomije.

Sve što smo naveli za Blu Vivo 8 smartfon kupca će koštati 212 USD, a na izbor će mu biti ponuđen u crnoj i zlatnoj varijanti. Loša vijest za zainteresirane kupce bit će informacija da će se Blu Vivo 8 početi isporučivati tek negdje za jedan do dva mjeseca.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.