Blu R1 Plus predstavljen na američkom tržištu sa baterijom od 4.000 mAh

Fotografija članka: Blu R1 Plus predstavljen na američkom tržištu sa baterijom od 4.000 mAh

U Americi je kompanija Blu predstavila svoj najnoviji pametni telefon naziva Blu R1 Plus koji je već i dostupan za kupnju na stranicama kao što su na primjer Amazon ili Best Buy.

Oglas

Blu R1 Plus je Dual SIM pametni telefon za čiju autonomiju brine velika baterija kapaciteta 4.000 mAh. Kao operativni sustav ovog smartfona naveden je Android 6.0 Marshmallow, a ispod poklopca se nalazi Mediatek 6737 procesor koji radi na taktu od 1.3 GHz. Ekran Blu R1 Plus smartfona ima dijagonalu od 5.5 inča i HD rezoluciju te je prekriven sa Gorilla Glass 3 zaštitom od udaraca i ogrebotina.

Ovaj je pametni telefon dostupan korisnicima u dvije varijante u pogledu memorije; pa tako skuplja verzija košta 159,99 USD te nudi 3 GB RAM-a i 32 GB interne memorije, dok jeftinija Blu R1 Plus varijanta donosi 2 GB radne i 16 GB interne memorije. U oba slučaja interna se memorije može dodatno proširiti MicroSD karticama do 64 GB.

Na području fotografija ovaj pametni telefon donosi 13 MP stražnju kameru sa LED bljeskalicom, dok je prednja strana rezervirana za 8 MP selfie kameru koja također dolazi u paru sa LED bljeskalicom. Spomenimo i dimenzije ovog smartfona koje iznose 153 x 76.6 x 10.5 milimetara, a težina je 190 grama. Osim 4G LTE podrške, Blu R1 Plus između ostaloga nudi i Wi-Fi, Bluetooth 4.0 i Micro-USB 2.0 podršku.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.