BLU Energy JR: smartfon za samo 39$ koji nudi tri dana autonomije

Fotografija članka: BLU Energy JR: smartfon za samo 39$ koji nudi tri dana autonomije

Smještena u sunčanom Miamiju kompanija BLU je predstavila blago rečeno zanimljivi pametni telefon koji nas je uspio iznenaditi svojim specifikacijama.

Oglas

Dakle, BLU Energy JR je Android smartfon koji za cijenu od samo 39$ nudi čak 72 sata korištenja pri jednom punjenju baterije – to je čak tri dana, no naravno da postoji neka „kvaka“. Naime, prije nego se pretjerano razveselite ovakvoj cijeni i autonomiji moramo vas razočarati i napisati kako je BLU Energy JR uređaj niže klase sa specifikacijama koje nismo mislili da ćemo još uvijek vidjeti u 2016. godini.

energy-jr-bg-1-970x647-c

Što to zapravo ovaj povoljni pametni telefon nudi?

BLU Energy JR ima kompaktni 4-inčni ekran rezolucije 480 x 800 piksela, nudi 512 MB interne memorije koja se srećom može dodatno proširiti MicroSD karticama te samo 256 MB RAM-a. u svom se radu ovaj jeftini Dual SIM pametni telefon oslanja na četverojezgreni MediaTek MT6571 procesor, a od kamera tu se nalazi 3.2 MP stražnja sa LED bljeskalicom te skromna prednja selfie kamera VGA senzora.

Kao operativni sustav naveden je u svijetu tehnologije sada već prastari Android 4.4 KitKat, a od opcija povezivanja ovaj smartfon nema ni 3G ni 4G podršku. Sa stražnje je strane ovaj smartfon prekriven materijalom od lažne kože, a svakako ćemo kao posljednji detalj napomenuti i kako se ispod poklopca nalazi baterija kapaciteta 3.000 mAh koja se brine za trodnevnu autonomiju ovog smartfona pri jednom punjenju.

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.