Blink nagrađen ICT Gold Awardom za najbolje rješenje u IT infrastrukturi

Fotografija članka: Blink nagrađen ICT Gold Awardom za najbolje rješenje u IT infrastrukturi

Informatička tvrtka Blink dobila je nagradu za najbolju ICT implementaciju u Hrvatskoj za svoje inovativno rješenje univerzalnog sustava backupa Blink BaaS powered by Veeam.

Oglas

Rješenje nagrađeno ICT Gold Awardom u kategoriji najbolje IT infrastrukture prvi put je izvedeno u tvrtki Podzemno skladište plina, a jedinstveno je po tome što je primjenjivo gotovo na sve vrste podataka, pa ne ovisi o tehnologiji podataka koje korisnik backupom želi osigurati.

Blink BaaS temelji se na pristupu backupa kao usluge (BaaS) koji korisniku omogućava poslovnu fleksibilnost, jer ne mora ulagati u vlastiti hardver, softver ili ljudske resurse pa jedno od ključnih pitanja informatičke infrastrukture rješava po načelu usluge koju unajmljuje prema potrebi. Sigurnost podataka osigurava sekundarna pohrana u cloudu te po želji, dodatna pohrana u sefu.

Nagrade ICT Gold Award dodijeljene su na upravo održanom ICT Gold Forumu u Zagrebu, nakon višemjesečne evaluacije stručnog žirija, u kategorijama CRM, Knowledge Management, Billing System i IT Infrastructure. Osim Blinka, dobitnici nagrade koja nastavlja tradiciju poznatih VIDI nagrada dobile su tvrtke TIS, Sedam IT i Trillix. Organizator dodjele nagrade je portal IT Biz Crunch.

Informatička tvrtka Blink nastala je spajanjem dotadašnjeg Blinka i N-informatike u srpnju 2013., i vodeći je sistemski operator na tržištu malih i srednjih poduzetnika, s poslovnicama u Zagrebu i Zadru. Dobitnik je certifikata  Microsoft Silver Certified Partner te Veeam Silver Pro Partner.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.