Blagdanska akcija na Nokia uređaje i dodatnu opremu u Mobisu!

Fotografija članka: Blagdanska akcija na Nokia uređaje i dodatnu opremu u Mobisu!

Odlične vijesti stižu iz Mobis-electronica! Prosinac je, blagdansko vrijeme i odlična prilika za poklone i nagrade koje je tvrtka pripremila za svoje vjerne kupce!

Oglas

Mobis-electronic u suradnji s Nokijom i ove je godine za Božić pripremio . Još početkom mjeseca najavljene su nove, niže cijene mobilnih telefona i originalne Nokia dodatne opreme. Čak 35 modela Nokia mobilnih uređaja sada je povoljnije i dostupnije svim ljubiteljima ovog omiljenog gadgeta. Ponuda sniženih cijena obuhvaća popularne modele i , uređaje iz Asha linije: i te svima poznate Nokia Lumia smartphone na Windows Phone platformi.

Osim povoljnije cijene, kupnjom jednog od Nokia Lumia pametnih telefona od Nokije i Mobisa dobivate i jednu u boji po želji – možda baš božićno crvenu. Svojoj Lumiji možete dati božićni štih i promjenom boje aktivnih pločica u toplu crvenu, a aktivna pločica fotogalerije će na početnom zaslonu izmjenjivati fotografije božićnih motiva koje ste dodali kao favorite.

Najnoviji Nokijin adut u svijetu pametnih telefona je phablet koji je tik pred Božić pušten , a koji smo i . Vrhunski pametni telefon s potpunim Office paketom, besplatnom navigacijom u cijelom svijetu i PureView 20 MP kamerom najprije će vas iznenaditi, a onda i oduševiti velikim, 6 inčnim 1080p full HD ekranom.

Spomenimo (kao šećer na kraju) još i nagradnu igru u kojoj Nokia u suradnji s Večernjim listom dijeli – do kraja godine svaki dan jedan čitatelj postat će sretni vlasnik najpopularnije Lumije.

Možemo reći da je u Nokiji i Mobisu prosinac zaista bogat, a mi se posebno veselimo siječnju i ostatku 2014. godine – Djed Božićnjak kaže da iz Finske šalje nove mobitele, phablete, sjajne aplikacije i inspirativne priče.

Racunalo.com preporučuje , iskoristite priliku…

Blagdanska akcija na Nokia uređaje i dodatnu opremu u Mobisu!

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.