Blackview E7S službeno najavljen jeftini smartfon s 2 GB RAM-a

Fotografija članka: Blackview E7S službeno najavljen jeftini smartfon s 2 GB RAM-a

Prije nekoliko dana kompanija je najavila svoj novi Blackview E7 jeftini pametni telefon. Koji dan kasnije saznajemo za još jedan sličan mode, Blackview E7S.

Oglas

Procesor je možda nešto slabiji, MediaTekov MT6580 naspram MT6735, ali zato ima 2 GB RAM-a u odnosu na 1 GB RAM-a koliko ima E7. Razlika je i u podršci za 4G LTE mreže – E7 ih podržava, a E7S samo 3G. Ostatak specifikacija je praktički isti, pa čak i vanjski izgled.

Ekran je 5,5 inčni i HD rezolucije od 1280 x 720 točaka, te ima 16 GB interne memorije proširivo preko microSD ulaza do 32 GB (E7 podržava do 64 GB). Kamere su od 2 MP i 8 MP, a ispod stražnje je kamere čitač otiska prsta. Baterija je kapaciteta 2700 mAh. Inače dolazi u sivoj i bijeloj boji, navodno i u plavoj.

Na slici ispod možete vidjeti neke osnovne podatke o Blackview E7S smartfonu, za sada je cijena nepoznata, ali sigurno će biti vrlo jeftin. Više informacija o kompanijinim uređajima možete pronaći na .

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.