BlackBerry Z10, službeni naziv prvog BB10 smartphonea i najnovije snimke zaslona

Fotografija članka: BlackBerry Z10, službeni naziv prvog BB10 smartphonea i najnovije snimke zaslona

Mjesec dana prije službenog objavljivanja Blackberry 10 operativnog sustava, u internetskom prostoru imamo sve više raznih informacija vezanih uz novitete iz RIM-a.

Oglas

Najnovija informacija se odnosi na službeni naziv jednog od prvih pametnih telefona L-serije, koji glasi BlackBerry Z10. Također jedna od ostalih interesantnih informacija odnosi se na BB 10 virtualnu tipkovnicu. Svima je poznato da fizička
QWERTY tipkovnica na BlackBerry uređajima već više od 10 godina je iznimno dobra. Prva BB tipkovnica vezana uz zaslon osjetljiv na dodir (SurePress) nije se pokazala uspješnom ali nova, u BlackBerry 10 je potpuna promjena. Tipke su dizajnirane od ruba do ruba, postoji korekcija stavljanja razmaka između riječi itd. Sada još u nastavku pogledajte neke snimke zaslona BB 10 sustava na beta uređaju koje su objavljene na vijetnamskom portalu. To nije konačan izgled ali daje dobar, uvid u stanje stvari.

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.