BlackBerry Torch 9800 u ekskluzivnoj Vip ponudi

Fotografija članka: BlackBerry Torch 9800 u ekskluzivnoj Vip ponudi

Ovaj atraktivan uređaj je prvi BlackBerry s najnovijom verzijom RIM-ovog operativnog sustava BlackBerry OS 6.0 čija osnovna karakteristika je poboljšano iskustvo surfanja internetom i brzina rada samog uređaja.

Uz najnoviju verziju BlackBerry operativnog sustava, ovaj uređaj krasi atraktivan dizajn u kombinaciji kliznog telefona s ekranom osjetljivim na dodir i potpune QWERTY tipkovnice, uz optičku navigaciju. Novi junak iz BlackBerry obitelji uz standardne usluge poput e-maila i kalendara koji se može sinkronizirati s osobnim računalom, preglednika dokumenata, te mogućnosti uređivanja Excel i Word dokumenata, nudi i novitete poput objedinjenja svih aplikacija za korištenje društvenih mreža.

Za ljubitelje usputne fotografije ovaj uređaj će poslužiti i kao mini kamera, jer uz visoko razlučivi LCD zaslon u boji i kameru od 5 megapixela s auto fokusom korisnici mogu snimati kvalitetne fotografije i video zapise. Uređaj ima 512 MB interne ‘flash’ memorije, uz njega dolazi 4GB microSD kartica, a uz podršku microSD kartice memorija uređaja može se proširiti do 32 GB memorije.

Podsjećamo da je Vipnet produžio akciju kojom korisnici koji do kraja siječnja 2011. aktiviraju jednu od Vip BlackBerry tarifa, ostvaruju 50 posto popusta na pretplatu za cijelo vrijeme trajanja obveznog ugovora. Uređaj je također dostupan i u ostalim Sve za mene i Sve za posao tarifama.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.