BlackBerry odbio Justina Bibera za lice kompanije? Za ne povjerovati.

Fotografija članka: BlackBerry odbio Justina Bibera za lice kompanije? Za ne povjerovati.

Što se točno događa s kanadskom tvrtkom BlackBerry, teško je više išta sumirati. Jedino se može reći, BlackBerry se bori za reinkarnaciju u poslovnom segmentu, jer potrošački segment je uglavnom za kompaniju izgubljen. Možda zato ne ćudi da su odbili ponudu mega popularnog pjevača Justina Biebera, koji je izrazio želju da bude lice branda. Da, možda vam to zvuči nevjerojatno, ali je tako. 

Oglas

Naime Justin Bieber je vodstvu marketinga BlackBerry kompanije sam došao s tom idejom, navodno još prije službenog debija BlackBerry Z10 modela. Za protuuslugu tražio je honorar od 200.000 dolara i 20 BB smartfona.

BlackBerry odbio Justina Bibera za lice kompanije  01

No  samo se nekim čelnicima prijedlog je svidio. Većini nije. Kao razlog naveli su da je to samo obični hir pjevača ali i da nije, trendovi u svijetu show businessa se mijenjaju.  Zbog velike mogućnosti da  Bieberova je  karijera kratkog  vijeka, nije im interesantan kao promotor i lica brenda.  Ukratko,  između riječi se može pročitati : Ne treba nam nikakav Justin Bieber.  Dečko je  trenutna mega ikona.  BlackBerry će  u svom postojanju  nadživjeti  jednu kratku karijeru pjevača.  Ali, kako je vrijem prolazilo, pokazala se  je jedna velika ironija u cijeloj priči.  Justin Bieber je još uvijek aktualan, a budućnost BlackBerry-ja je neizvjesna.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.