BlackBerry Motion: pogledajte prvi promo video

Fotografija članka: BlackBerry Motion: pogledajte prvi promo video

BlackBerry Motion predstavljen prije otprilike tjedan dana spada među najzanimljivije uređaje ove kompanije.

Oglas

Osim što nema fizičku tipkovnicu, neke od glavnih posebnosti BlackBerry Motion smartfona u odnosu na prethodne uređaje ove kompanije su vodootpornost, kao i vrlo velika baterija kapaciteta 4.000 mAh.

Više detalja o ovom atraktivnom BlackBerry smartfonu možete pročitati . Motion je već dostupan za prednarudžbu na određenim tržištima Bliskog istoka, te tek treba doći na zapadna tržišta. Dok se to ne dogodi možete pogledati prvi službeni promo video objavljen od strane kompanije BlackBerry.

Iako je promo video prilično kratak pruža nam dobar uvid u dizajn ovog pametnog telefona sa svih strana, uključujući i stražnju stranu gdje se može vidjeti mekana tekstura za bolje ležanje u ruci.

Ujedinjeni Arapski Emirati su prvo tržište na kojem je BlackBerry Motion dostupan za prednarudžbu i to po cijeni od 460 USD, dok službena prodaja počinje 22. listopada. Blackberry Motion će se prodavati i u Europi gdje se očekuje da će imati cijenu oko 499 €.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.