Blackberry Motion od sada dostupan i u Hrvatskoj

Fotografija članka: Blackberry Motion od sada dostupan i u Hrvatskoj

Iako je službeno predstavljen još u listopadu prošle godine Blackberry Motion je tek sada službeno dostupan za kupnju u većini zemalja Europe.

Oglas

Tako će se Blackberry Motion naći u 28 zemalja Europe, uključujući i Hrvatsku po cijeni od nekih 470 Eura. Naravno cijena će varirati od zemlje do zemlje, a popis zemalja u kojima će se prodavati je slijedeći: Austrija, Belgijaa, Bugarska, Hrvatska, Cipar, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Njemačka, Grčka, Mađarska, Irska, Italija, Latvija, Litva, luksemburg, Malta, Nizozemska, Poljska, portugal, Rumunjska, Slovačka, Slovenija, Španjolska, Švedska i Velika Britanija.

Podsjetit ćemo vas kako Blackberry Motion svojim korisnicima nudi ekran dijagonale 5.5 inča koji je FHD rezolucije, a u svome se radu oslanja na Qualcomm Snapdragon 625 procesor uparen sa 4 GB radne i 32 GB interne memorije. Za autonomiju brine baterija kapaciteta 4.000 mAh, a uređaj uz to ima i IP67 certifikat vodootpornosti do 1 metra dubine na 30 minuta. Operativni sustav je Android 7.1 Nougat. Stražnja kamera raspolaže 12 MP senzorom koji ima f/2.0 otvor blende, fazni autofokus te dvobojnu LED bljeskalicu, dok prednja selfie kamera dolazi sa senzorom od 8 MP.

Blackberry Motion se u prodaji prvo pojavio na tržištima Ujedinjenih Arapskih Emirata i Saudijske Arabije, a sada, četiri mjeseca kasnije u ovom će pametnom telefonu moći uživati i većina Europljana.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.