BlackBerry Messenger kao podružnica BlackBerry tvrtke i udruživanje sa Samsungom

Fotografija članka: BlackBerry Messenger kao podružnica BlackBerry tvrtke i udruživanje sa Samsungom

Prema pisanju -a, postoji velika mogućnost da se BM Inc BlackBerry odvoji od kompanije i postane podružnica tvrtke za BlackBerry, koji će se usredotočiti samo na razvijanju BBM platforme.

Oglas

BlackBerry s obzirom na svoju sadašnju situaciju u svijetu mobilnih tehnologija razmatra nekoliko mogućnosti za budućnost. Jedna od njih je i odvajanje BM Inc BlackBerry, od matice. Tako bi BBM kao podružnica donosila samostalno svoje odluke.  BlackBerry Messenger uskoro će biti dostupan na drugim platformama. BBM dolazi na iOS i Android u sljedećih par tjedana.

Prva fotografija kao dolaz :)

Dodatno su BlackBerry i Samsung udružili snage za promicanje BBM na tržištima u nastajanju. Pojavio se je i prvi video u Africi, gdje Samsung otkriva da BBM uskoro će biti dostupan na svim Galaxy, smartphoneima i tabletima.

Nažalost sada je uklonjena. Pitate li se zašto je došlo do udruživanja?  S jedne strane Samsung ima veliki potencijal rasta ali BlackBerry još uvijek ima snažnu prisutnost u ovom sektoru gdje drži 70% tržišta smartphonea. Očito, BlackBerry se bori i dalje, i možda napokon povlači dobre poteze. Uostalom vrijeme će pokazati svoje, a mi ćemo vam zanimljivosti prenositi i dalje.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.