BlackBerry Messenger BBM – ima li svijetlu budućnost među ljutom konkurencijom?

Fotografija članka: BlackBerry Messenger BBM – ima li svijetlu budućnost među ljutom konkurencijom?

Sjeća li se netko još TV reklame o crnom Roku i još crnjim bobicama? Bila je to reklama tijekom ljeta 2007. godine kada je ondašnji T-Mobile promovirao BlackBerry Messenger BBM “instant email” riješenje.

Oglas

Uglavnom su spominjali e-mail za van i ured u pokretu i to je zapravo bilo sve što se spomenulo od BlackBerry prednosti, a ne možemo kazati da nisu mogli spomenuti još pokoju. Naime,  već u to vrijeme BlackBerry Messenger BBM je u SAD-u, pa i u Velikoj Britaniji naveliko promovirao korištenje BlackBerry Messenger BBM aplikacije koja služi za chat, u ono doba samo između BB korisnika, a danas je možemo pronaći i na Android, te iPhone uređajima.

Kažu kako već 10 milijuna korisnika koristi istu na ove dvije potonje smartphone plaftorme.  Je li RIM razvijao neku vrstu socijalne mreže kada mnogi još nisu ni razmišljali o otvaranju Facebook profila? Ima li BlackBerry Messenger BBM budućnost? Možda neke odgovore možemo pronaći na dolje navedenom prikazu tj. usporedbi sa ostalim messenger servisima.

Ako nas pitate, se nameće sam po sebi :)

BlackBerry Messenger BBM - ima li svijetlu budućnost među ljutom konkurencijom?

Autor: Thomas Pilić

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.