Prvi kratki video o BlackBerry Mercuryju

Fotografija članka: Prvi kratki video o BlackBerry Mercuryju

Na internetu se pojavio video koji pokazuje nadolazeći Blackberry

Oglas

Kako se približava CES, sve više materijala “curi” na internet. U zadnje vrijeme gotovo svaki mjesec dobivamo potvrde kako će izgledati i funkcionirati novi BlackBerry Mercury, prošli mjesec smo , a danas kroz ovaj video dobili smo lijepu potvrdu fizičke tipkovnice te naizgled dobro dizajniran i drugačiji uređaj.

Ovaj video se koncentrirao na prikaz QWERTY fizičke tipkovnice koja nalikuje najboljim tipkovnicama koje su BlackBerry korisnici voljeli. Po nekim informacijama a vjerujem da će “posuditi“ od BlackBerry Passporta lakše upravljanje pomoću gesta na tipkovnici ( swipe, posebno swipe ulijevo od backspace tipke za brisanje reda ili riječi).

Kako smo već nekoliko puta pisali, neke glasine govore da će ovaj uređaj pogoniti Qualcommov Snapdragon 821, ali postoji i mogućnost da će ga pogoniti Snapdragon 625, vjerojatno još neko vrijeme nećemo dobiti službenu potvrdu ovih glasina, ali znamo gotovo sigurno da će zaslon uređaja biti 4.5“, s “normalnim“ omjerom stranica 3:2 ( ne 1:1 kao Passport ) te da će imati dovoljno snažnu bateriju koja bi trebala biti dostatna za dva radna dana ( baš kao ).

Blackberry Mercury će biti predstavljen na nadolazećem CES 2017, a tada ćemo dobiti potvrđene specifikacije i naravno, cijenu za koju neki analitičari vjeruju da će biti bliža srednjem cjenovnom rangu kako bi ovi uređaji bili pristupačniji većem broju tvrtki.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.